REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Unul dintre FUGARII care s-au ascuns în Jumbo, CAMPION la condus FĂRĂ PERMIS! VIDEO

Unul dintre FUGARII care s-au ascuns în Jumbo, CAMPION la condus FĂRĂ PERMIS! VIDEO

Replica API 11 februarie 2020 | 00:22 671

Unul dintre tinerii care au pus pe jar polițiștii din Constanța, în seara de luni, 10 februarie, nu este la primul conflict cu legea. Ionuț, în vârstă de 25 de ani, mai este cercetat într-un dosar penal, tot pentru conducere fără permis.

Amintim că, în seara de luni, 10 februarie, polițiștii constănțeni au efectuat semnalele regulamentare de oprire, unui autovehicul, care rula pe Aurel Vlaicu, dinspre bulevardul I.C. Brătianu către Vivo. Șoferul nu s-a conformat și astfel au început urmăririle. În sensul giratoriu de la Jumbo, conducătorul auto a pierdut controlul direcției de mers și a intrat cu vehiculul în stâlp. În acel moment, atât bărbatul care se afla la volan, cât și pasagerul au abandonat mașina și au fugit să se ascundă în Jumbo, acolo unde au fost prinși de oamenii legii. Este vorba de doi tineri, în vârstă de 21, respectiv 25 de ani, din Ovidiu, ambii fără permis de conducere. Nu au consumat băuturi alcoolice și nici substanțe interzise.

”Polițiștii din cadrul Secției 4 au efectuat un semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre bulevardul I.C. Brătianu către bulevardul Tomis. Deoarece conducătorul auto nu s-a conformat, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, conform prevederilor legale. Ajungând la intersecția tip sens giratoriu de la intersecția cu DN3C, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției și a intrat într-un stâlp de iluminat public, după care, atât conducătorul auto cât și pasagerul au abandonat autovehiculul și au fugit pedestru, intrând într-un hipermarket situat pe bulevardul Aurel Vlaicu. Polițiștii au continuat urmărirea și, astfel, cele două persoane au fost prinse. Au fost identificate și conduse la Secția 4 Poliție. Este vorba despre doi tineri de 21, respectiv 25 de ani. Din primele verificări a rezultat o valoare negativă la testarea cu aparatul etilotest cât și la testarea cu aparatul drugtest. În continuare se fac verificări pentru stabilirea indentității persoanei care a condus și urmează să se ia măsurile legale care se impun”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Constanța.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și propus spre arestare.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au alergat garda prin labirint cum nu au alergat in viata lor. Hahaha
0
1
din ovidiu , care esti ma?
0
2
E prea tare asta, a fugit in labirintu de la Jumbo
3
2
Iorgulescu, auzi tu, pai gaborii ii zic sarut-mana lui nea Gino, si-i pupa mana cum se cuvine.
4
2
De ce era in libertate?Justitie de tot rahatul!De Iorgulescu si Chitoiu nu se mai aude nimic!
11
1
Sunt multi fara permis la volan adica au dat spaga si au luat permisu deci ei au permis teoretic practic nu si sunt multi merge bine spaga la ct 500eur
6
3
Cocleti care iti dau in cap pentru un pachet de tigari si un redbul
11
2
Mai bine fugeau pe camp
7
2
tzarani limitrofi pun de 20 lei benzina si vin la oras sa impresioneze proastele bagat la zdup sa fie fetitza vreo 3 ani si se potoleste
22
2
Pentru jigodii ordinare pedepsele sa fie pe masura . Asemenea specimene ar trebui condamnate in regim de urgenta si pedepsele sa cuprinda ani buni pentru ca altfel nu se poate sa ii descurajeze .
26
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920