REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° ConstanÈ›a Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° ConstanÈ›a Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Unul dintre sataniştii care a decapitat oameni la Constanţa insistă să fie pus în libertate

Unul dintre sataniştii care a decapitat oameni la Constanţa insistă să fie pus în libertate

Replica API 14 mai 2016 | 00:11 199

A muncit 63 de zile în 20 de ani!

A muncit 63 de zile în 20 de ani!

Horaţiu Pintilie, satanistul care a îngrozit Constanţa, a depus o nouă cerere de liberare condiţionată! Asta, după ce Judecătoria Medgidia i-a respins acţiunea, pe fond. Pintilie speră să obţină indulgenţă de la Tribunalul Constanţa, aşa că a depus o nouă cerere de eliberare condiţionată, contestând, astfel, decizia magistraţilor din Medgidia. Cererea sa a fost motivată de faptul că... a realizat 63 zile câştig ca urmare a muncii prestate, în decurs de 20 de ani.

Pentru obţinerea beneficiului liberării condiţionate este necesar ca persoana condamnată să fie stăruitoare în muncă, disciplinată, să dea dovezi temeinice de îndreptare, de reintegrare socială în sensul de a se evidenţia prin eforturi concrete în modalităţile prevăzute de aceste dispoziţii legale, şi anume prin participarea la activităţi educative, culturale, terapeutice, de consiliere psihologică şi asistenţă socială, de instruire şcolară şi de formare profesională, precum şi prin responsabilităţile acordate. Pe aest lucru s-a bazat şi satanistul Horaţiu Pintilie, carea solicitat, pentru a „n“ oară, eliberarea condiţionată. Cererea sa a fost motivată de faptul că... a realizat 63 zile câştig ca urmare a muncii prestate, în decurs de 20 de ani, potrivit site-ului Institutului Român pentru Informaţii Juridice. Deşi judecătorii au consierat, de fiecare dată, că perioada efectiv executată de către condamnat - 20 de ani şi 7 luni din pedeapsa detenţiei de viaţă - aplicată pentru o pluralitate de infracţiuni, două dintre acestea fiind de o gravitate extremă - omor deosebit de grav - nu este suficientă, Pintilie insistă să fie pus în libertate. Numai că, de fiecare dată, judecătorii i-au respins acţiunea. Recent, satanistul şi-a încercat din nou norocul. Rămâne de văzut dacă instanţa va considera, de data aceasta, că deţinutul s-a reabilitat şi merită să resimtă gustul libertăţii.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272