REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
19.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Urgent Cargus a luat măsuri după ce Replica a sesizat că angajaţii nu respectă măsurile de siguranţă

Urgent Cargus a luat măsuri după ce Replica a sesizat că angajaţii nu respectă măsurile de siguranţă

Replica API 21 martie 2020 | 00:00 1743

Curierul care nu a respectat normele de igienă, SANCŢIONAT.

Curierul care nu a respectat normele de igienă, SANCŢIONAT.

Urgent Cargus a luat atitudine, în urma articolului apărut joi, 20 martie, pe site-ul nostru, societatea a decis suspendarea curierului care nu a respectat normele de igienă impuse la nivelul întregii țări, împotriva răspândirii noului coronavirus, dar a înăsprit măsurile de siguranţă. În plus, curierul a contactat redacția Replica pentru a oferi un punct de vedere în legătură cu întreaga situație.

"Am fost suspendat, dar trebuie să știți că ați făcut o greșeală, dar și eu am greșit. Eu nu pot să port mănuși pentru că mă irită, dar sunt foarte atent la igienă. Am un copil mic acasă, nu sunt iresponsabil, nici față de familie și nici față de clienți. Înainte de a livra pachetele, atunci când m-ați filmat, eu m-am dezinfectat. Am martori că și după ce v-am dat pachetul eu m-am dezinfectat", a precizat Sebastian Vladuca, curierul suspendat de Urgent Cargus.

Totodată, Urgent Cargus ne-a transmis că următoarele: "Luăm foarte în serios cele prezentate, mai ales că din primele zile am trecut rapid la implementarea măsurilor pentru protecția angajaților, colaboratorilor curieri și clienților. Pe lângă informarea privind recomandările autorităților, am pus la dispoziție echipamentele de protecție, dezinfectanții necesari, am făcut operațiuni speciale de dezinfectare și am crescut ritmul acestor procese. Acolo unde a fost posibil, am organizat lucrul de acasă". Tot joi, 20 martie, Urgent Cargus a lansat serviciul care permite livrarea coletelor cu contact redus către destinatari, fără a mai fi nevoie de semnătură de primire, ceea ce reduce la maximum contactul între curier și clienți. Soluția a fost dezvoltată de companie în ultimele zile și are la bază tehnologia mobilă. Soluția permite marcarea primirii comenzii fără schimb de documente, hârtii sau semnătură fizică de primire.

Reamintim că un curier constănțean nu a respectat măsurile de igienă, instituite la nivelul întregii țări, pentru combaterea răspândirii Covid-19. Bărbatul a recunoscut că a primit din partea firmei pentru care lucrează, Urgent Cargus, echipamente de protecție, dar preferă să nu le poarte pentru că se dezinfectează singur. În plus, este sigur că acest virus nu există și are propria sa versiune pe care nu se ferește să le-o împărtășească clienților.

"N-ai auzit și tu de război psihologic, n-ai auzit, nu? Hai, las-o, îți spun eu. Primul război mondial i-a afectat pe americani? Știi istorie? America vrea să fie prima putere și nu vor să înțeleagă că chinezii sunt primii. Din jocuri d-astea au făcut un virus. Cum au depistat ei antivirusul? Dacă știai puțină istorie...", spunea Sebastian Vladuca.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa va fie rusine daca l-ati lasat pe omu ala fara loc de munca
3
0
Saracul om s-a ales cu un articol public, poate si sanctiune de la serviciu.Macar isi facea datoria , sa primim la nas produsele comandate online.Dar toti aceia pe care ii vedem prin magazine, pe strada, in masini, fara rost, doar ca nu vor sa stea in case,de ce nu-i luati in pix??Mai analizati si voi situatiile pana sa le puneti pe hartie sau ma rog, pe tastatura.
3
0
Ati rezolvat problema raspandirii de cov19 la Constanta .... Sa va fie rusine !
6
0
ati facut o fapta mareata, l-ati lasat pe om fara munca... pt un rahat de articol
6
0
Cam lovit baiatul... Dar chiar si asa...curierii se vor speria si nu vor mai lucra si tot noi o patim.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108