REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Urinatul la tufiș, sport estival pe litoral! Video

Urinatul la tufiș, sport estival pe litoral! Video

Replica API 19 iulie 2022 | 00:00 2494

De la an la an, o parte din cei prezenți pe litoral, dau dovadă de lipsa celor 7 ani de acasă, prin gesturile sălbatice și lipsite de respect față de restul turiștilor, cât și față de mediul încojurător. Un bărbat a fost surprins în cursul zilei de duminică, 17 iulie a.c., ziua în amiaza mare, în timp ce se ușura într-un tufiș de pe marginea drumului, în imediată apropiere de locul în care își parcase autoturismul.

Nesimțire fără margini, în 2 Mai. Un turist prezent pe litoral a fost surprins în timp ce se ușura într-un tufiș de pe marginea străzii. Fără să-și dea seama, bărbatul a fost filmat în timpul ispravei, fără să-i pese de faptul că în jurul lui puteau să fie și alte persoane. După ce și-a terminat de făcut nevoile, bărbatul și-a continuat drumul către autoturism ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Întâmplarea s-a petrecut în cursul zilei de duminică, 17 iulie a.c. în jurul orei 18:00, în stațiunea 2 Mai, ignorând complet persoanele ce ar fi putut trece prin zonă.

Cel ce a postat imaginile a ținut să-i transmită și un mesaj inculpatului "Volvo BR. Sper că ai tras apa la gard în 2 Mai"

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca era pe plaja se pisa in apa langa copii
0
0
De la executia de toalete publice nu ies plicurile ca de pe urma bordurilor si dalelor smart !
0
0
Daca georgescu finanteaza toate afacerile ???de unde sa mai aiba bani sa cumpere 20 30 de wc uri?n are bani ca afacerile din vama si 2 mai trebuiesc finantate.acolo dincolo frontiera samd.plus ca are o gramada de catei lihniti de foame care l au ajutat sa ajunga primar.e sarac georgescu.ala ce vreti sa se pise n sticla????e treaba primariei dar cum primaria are alte treburi nu e treaba nimanui unde se pisa turistu care lasa o gramada de bani in statiune.orice cumpara plateste tva.tva care ajunge ca taxe si impozite la primarie.plus alte taxe si impozite pe care le plateste indirect.asa ca mooe
0
0
Ce vroiati sa faca omul sa se pise in batista daca nu are unde? Sigur s-ar fi dus la un wc daca asta exista in zona!
0
0
in com 2 MAI.. nu se spune TOALETA.. se spune...PRIVATA..
0
0
Atata timp cat nu exista toalete, nimeni nu cred ca trebuie sa isi sacrifice vezica pentru incapacitatea unora de a realiza esentialul in oras....
0
1
Taiatiii vreju , de m*******n imputit !
0
0
Ce mai stire.pai nesimtiti ca asta sunt cu sutele..acum o sa scrieti in fiecare zi in lipsa de articole??? Bine ca sunteti un ziar marunt,maine o sa scrieti ca s-a kkt un pescarus din zbor?!
0
0
din pacate nu se vede problema adevarata, faptul ca nu exista toalete publice. rusine guvernantilor
1
0
si uri nat ul la ...sticla ! se practica liber ...profesionist!
0
0
plaja nudisti plina de pisati,rahati de oameni si ciini.boschetarii rulotisti adauga cacatzoii lor.ue naspa boscheti tursiti,stati dre acasa si mincati piine cu iaurt!
0
0
Necesitatile fiziologice sunt mai importante decat parerea altora, avand in vedere ai lipsa toaletelor, mai bine se urineaza si pe parerea altora...
2
0
E normal, deoarece in oras nu sunt amenajate toalete unde sa te pisi
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468