REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

URLETE DE DISPERARE ŞI DURERE: Cum a fost posibilă tragedia în care trei fete şi-au pierdut viaţa

URLETE DE DISPERARE ŞI DURERE: Cum a fost posibilă tragedia în care trei fete şi-au pierdut viaţa

Replica API 6 aprilie 2014 | 00:00 151

S-au prăbuşit cu podeaua mansardei restaurantului Beirut

S-au prăbuşit cu podeaua mansardei restaurantului Beirut

Noapte de coşmar pentru autorităţile constănţene! Pompierii constănţeni au anunţat duminică, ora 12.13, un raport cutremurător. Nou autospeciale de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" au intervenit în forţă la incendiul izbucnit la restaurantul Beirut din municipiul Constanţa. Vorbim de forţe impresionate, cinci ofiţeri şi 64 de ofiţeri, care s-au luptat ore în şir cu flăcările. Un apel prin 112 i-a alarmat pe pompieri la ora 22.40. Intervenţia a fost una extrem de dificilă, incendiul fiind lichidat abia după miezul nopţii, respectiv la ora 03.30. "Am intervenit cu nouă autospeciale, cinci ofiţeri şi 64 de subofiţeri", spun reprezentanţii ISU Dobrogea. Toate bunurile din interiorul restaurantului au ars în întregime.

"Toate bunurile şi acoperişul restaurantului Beirut au ars în întregime", au spus pompierii. Aceeaşi situaţie o regăsim la cazinoul Vega şi Legendary Pub. "Beirut adăpostea Legendary Pub şi cazinoul Vega. O singură clădire a fost afectată. Trei persoane în vârstă de 22, 23 şi 24 de ani au fost găsite decedate, iar una de 19 ani a fost transportată la spital", au mai spus pompierii. Accesul în Legendary Pub şi cazinoul Vega se făcea cu ajutorul unei scări din lemn. Cele trei dansatoare au murit în vestiarul aflat la etajul restaurantului Beirut. În urma incendiului devastator, plafonul clădirii a căzut. Pompierii le-au descoperit pe cele trei tinere la parterul clădiri.

"Se aflau în vestiarul de sus. Plafonul a căzut şi cele trei persoane au fost găsite jos", au spus pompierii. Ofiţerii aflaţi în misiune au reuşit să salveze cele trei case din apropirea restaurantului Beirut. Cauza incendiului urmează să fie stabilită în decursul acestei zile. Procurorii şi poliţiştii din cadrul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa şi inspectorii Inspectoratul Teritorial de Muncă au demarat o anchetă. Din cele trei persoane decedate, numai una singură avea contract de muncă. Martorii spun că în momentul în care a izbucnit incendiul toată lumea s-a îngrămădit pentru a ieşi din clădire. " Erau două fete care urlau, plângeau şi cereau să fie ajutate. Când m-am întors am văzut că a căzut o bucată de lemn şi nu puteau să iasă. Ele erau sus, se schimbau", au povestit martorii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272