REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Urmăreşte LIVE: Premierul Ludovic Orban face declarații de presă după constituirea CL și CJ

Urmăreşte LIVE: Premierul Ludovic Orban face declarații de presă după constituirea CL și CJ

Replica API 30 octombrie 2020 | 00:01 1718

Premierul Ludovic Orban face declarații de presă după constituirea CL și CJ si învestirea primarului Vergil Chiţac şi a preşedintelui CJ Mihai Lupu.

„E un moment care marchează rezultatul alegerilor, care arată finalizarea celor 20 de ani de administraţie nefastă. Ne aşteptăm la 4 ani de reformă, transparenţă“, a spus Bogdan Huţucă, preşedintele PNL.

Ce a spus Ludovic Orban

„Este un moment istoric. După 30 de ani, PNL primeşte şansa să arate că e capabil să dezvolte municipiul Constanţa si judeţul Constanţa. Vor veni 4 ani de respect, investiţii, oportunităţi.

Au ales o echipă serioasă. Care are capacitatea de a schimba în bine destinul municipiului si judeţului. Vremea pachetelor a trecut, e vremea proiectelor. Ofer garanţia susţinerii tuturor proiectelor.“

Ce a spus premierul despre numărul record de confirmări cu coronavirus

Despre numărul record de confirmări, 6500, Orban spune că "suntem într-o permanentă evaluare a evoluţiei pandemiei. Vrem să vedem dacă regulile stabilite generează efecte de reducere a pandemiei. Urmărim pe fiecare localitate indicele. Mesajul pe care-l transmit - cea mai bună formă de protecţie e respectarea măsurilor de protecţie sanitară. Dacă oamenii le respectă, nu vom fi obligaţi să punem alte restricţii. Dacă oamenii vor respecta aceste măsuri, putem opri creşterea numărului de cazuri.“

Orban, despre transparenţa a bugetului şi creşterea taxelor

Despre lipsa de transparenţă a bugetului si creşterea taxelor, după cum a declarat Gabriela Firea, Orban spune: „ar trebui să reflecteze la dezastrul provocat, la cheltuielile cu societăţi fără utilitate şi iresponsabile.“

M.P., A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ORBANE cred ca in fisa postului nu ai atributii sa participi la investirea primarilor si presedintilor de C.J. Nu este vorba ca nu poti sa te duci, poti dar in particular pe banii tai fara sa implici cheltuieli suportate de guvern, gen masini in coloana oficiala ,sepepisti . Nu de alta dar faceai galagie cand Oprea se deplasa cu coloana oficiala spunand ca nu avea in atributiuni evenimentul la care se deplasa.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218