REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Urmărire ca în filme a unui șofer care a încercat să fugă de Poliție

Urmărire ca în filme a unui șofer care a încercat să fugă de Poliție

Victor ROTARU 11 aprilie 2024 | 00:00 30

Laurențiu P., un bărbat din Hârșova, a fost fugărit de oamenii legii după ce a condus fără permis pe un drum din județul Constanța. Potrivit declarației acestuia, bărbatul nu a sesizat că era urmărit de către oamenii legii, aceștia urmărindu-l până în fața locuinței, pe o distanța de aproximativ 1,5 km, fiind scos cu forța de către polițiști după cursa nebună.

Urmarire ca in filme a unui sofer care a incercat sa fuga de Politie

Totul s-a întâmplat în luna octombrie 2022, atunci când organele de poliție aflate în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza localității Tichileşti, au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autovehicul. Conducătorul auto a încercat să fugă de organele de poliție, fiind urmărit pe o distanță de aproximativ 1,5 km, timp în care autovehiculul şi-a continuat deplasarea pe mai multe drumuri comunale din localitate, ulterior acesta a oprit într-un garaj din dreptul unui imobil. La volanul autovehiculului a fost identificat Laurențiu P., care avea permisul de conducere suspendat.

Urmarire ca in filme a unui sofer care a incercat sa fuga de Politie

Potrivit Serviciului Rutier Constanța a rezultat că Laurențiu P. deținea permis de conducere, însă acesta era suspendat. Laurențiu P. a fost audiat în calitate de suspect, ocazie cu care a declarat că în data de 26 octombrie 2022, a plecat singur de la domiciliul său cu autoturismul personal la un magazin alimentar din sat Tichileşti, întrucât trebuia să achiziționeze niște bunuri pentru parastasul tatălui său. Laurențiu P. a susținut că a ajuns la magazinul din localitate de unde a cumpărat cele necesare și ulterior s-a deplasat către autoturism, pentru a se deplasa spre domiciliu. Acesta s-a urcat în autoturism şi a circulat circa 20 de metri pe un drum secundar, iar ulterior a observat o autospecială de poliție, dar nu a observat semnalele sonore şi luminoase ale acesteia. Laurențiu P. a menționat că după ce a ajuns la domiciliul său a constat faptul că organele de poliție au vrut să îl oprească, iar în acel moment s-a speriat și a refuzat inițial să iasă din autovehicul fiind scos forțat de către organele de poliție și condus la sediul poliției.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Hârșova au decis să îl condamne pe Laurențiu P. la 9 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272