REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Urmărire ca-n filme, în trafic, la Mihail Kogălniceanu, pentru prinderea unui șofer fără permis

Urmărire ca-n filme, în trafic, la Mihail Kogălniceanu, pentru prinderea unui șofer fără permis

Andreea CONDURACHE 22 aprilie 2024 | 12:17 2937

La data de 22 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 35 de ani.

Urmarire ca-n filme, in trafic, la Mihail Kogalniceanu, pentru prinderea unui sofer fara permis

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Astfel, la data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 20.10, bărbatul a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 2A, în comuna Mihail Kokălniceanu. Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar conducătorul auto nu s-a conformat, mărind viteza de deplasare.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, pe mai multe străzi din comună. Autoturismul a fost interceptat după o distanță de aproximativ doi kilometri. Conducătorul auto a abandonat vehiculul și a fugit în curtea unui imobil, fiind urmărit și imobilizat de polițiști. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs. Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii consumului de alcool și substanțe interzise. Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. În cursul zilei de luni, 22 aprilie a.c., va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Update: Față de persoana în cauză procurorul de caz a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da și polițiști au permis când conduce au o p**a pe ei nu îi vede nici Vântu nicii pământul nu îmi spune că nu te cred că eu știu bn cei este in poliție și cum se lucrează știu cam multe pe ei nu îi verifica nimeni daca are sau nu să fim serioși
1
0
Politistii alearga dupa el, munca de urmarie si riscuri asumate,dupa care vine un p******r si dispune control judiciar , adica ...ESTE LIBER !
3
0
Deci: Zootehnistul, avea deja suspendat permisul. (si nu banuiesc ca a acumulat puncte pentru centura)... Era beat ori drogat, a fugit de g****i si nu este legat. Am inteles bine?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272