REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
13.9° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Urmărire cu focuri de armă pe o șosea din Arad. Video

Urmărire cu focuri de armă pe o șosea din Arad. Video

Valentina CAMARA 31 martie 2023 | 09:25 648

Drumul național 79A, în județul Arad, între Joia Mare și Buteni, a fost blocată joi seara de o operațiune a polițiștilor de la Serviciul Arme, Muniții și Substanțe Periculoase, alături de care s-au aflat și polițiștii de la Sebiș. Aceștia au încercat să oprească în trafic o mașină în care se bănuia că sunt traficanți de țigări, cu marfa la purtător.

Urmarire cu focuri de arma pe o sosea din Arad. Video

Potrivit specialarad.ro, deși s-a tras foc de avertisment, ca șoferul mașinii în care se bănuia că există baxuri cu țigări să oprească, acest lucru nu s-a întâmplat și până la urmă una dintre mașinile de Poliție s-a lovit cu autoturismul „țintă”. În mașină se aflau doi tineri, aceștia fiind reținuti de polițiști.

Varianta IPJ Arad nu menționează focuri de armă

Pe de altă parte, într-un comunicat primit de la IPJ Arad, aflăm următoarele: „În seara de 30 martie, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, a avut loc un eveniment rutier, în care a fost implicată o autospecială de poliție. Din primele cercetări, un tânăr, de 25 de ani, din Hălmagiu, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79/A, între Joia Mare și Buteni, a intrat în coliziune cu o autospecială de poliție.

În urma evenimentului, a fost rănit ușor (la prima vedere) un tânăr de 22 de ani, pasager în autoturism. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre șoferi nu consumase alcool. Cercetările sunt continuate într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă”.

Filmul cu reținerea șoferului a fost postat de unul dintre participanții la trafic, șoseaua fiind blocată de mașini de Poliție. Mai jos, o înregistrare video explicită realizată după impact.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468