REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Urmăriri pe străzile din zona Casa de Cultură. Un jadarm a imobilizat un hoţ

Urmăriri pe străzile din zona Casa de Cultură. Un jadarm a imobilizat un hoţ

Replica API 29 noiembrie 2017 | 00:22 294

Un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, aflat în timpul liber, a recuperat telefonul sustras unui copil. Totul s-a petrecut pe aleea Garofiței din municipiul Constanța, acolo unde un minor și-a scăpat bunul din mână, moment în care un alt tânăr a venit în viteză și i l-a sustras, după care a fugit.

Totul s-a petrecut luni, 27 noiembrie, când plt.adj. Constantin Silviu Popa, în timp ce se deplasa pe aleea Garofiței din municipiul Constanţa, a fost alertat de strigătele unui copil în vârstă de 11 ani. Micuţul i-a spus plângând jandarmului că un bărbat i-a luat telefonul mobil, fugind apoi printre blocuri. Jandarmul constănţean a pornit în urmărirea făptuitorului, reuşind să îl prindă şi să îl imobilizeze, telefonul fiind recuperat şi predat copilului. Potrivit informațiilor noastre, minorul și-ar fi scăpat bunul, iar un alt tânăr, fiind vorba despre Fernando Alexandru P., i l-a sustras și a fugit. Persoana în cauză, în vârstă de 19 ani, din Valu lui Traian, a fost predată lucrătorilor secţiei 3 Poliţie Constanţa, în vederea continuării cercetărilor cu privire la fapta comisă. ”La data de 27 noiembrie a.c., ora 12.00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Constanța au depistat un tânăr, de 19 ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, care ar fi sustras un telefon mobil unui minor, de 11 ani, pe o stradă din municipiul Constanța. Prejudiciul de 500 de lei a fost recuperat și predat persoanei vătămate”, potrivit oamenilor legii.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca in timpul capturarii hotuli jandarmul nu a facut o miscare sa-i rupa ceva gighimelei,degeaba. Ala se va lauda cu trecutul lui glorios de talhar ajutat de legea schiloada,va continua sa faca fapte si mai grave,stiind ca legea protejeaza de fapt in primul rand infractorii.
1
0
Esti prost rau sau esti de pe undeva de la tara ,nu din constanta !
2
0
Aleea garofitei este in Tomis 3 jurnalisti lu peste , nu la casa de cultura. Vai Steaua voastra
1
7
Baiatul din foto a vazut multe filme... arata ca un pom de craciun. Cate clase are, cand si unde a terminat scoala?
1
13
Muwe Jandarmeria constanta
1
14
Bravo jandarmeria
16
1
dupa numele de fernando ne dam seama ca e un tigan borat care nu le place munca baganeam pula in familia si in rasa lor de zburatoare sa va fut in cur de tigani spurcati mirositi a cacat
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108