REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

URMĂRIRI şi SĂRITURI din maşină! Cum au aflat poliţiştii că un şofer a MITUIT un amic cu 150 de euro!

URMĂRIRI şi SĂRITURI din maşină! Cum au aflat poliţiştii că un şofer a MITUIT un amic cu 150 de euro!

Replica API 18 decembrie 2018 | 00:00 275

Ca-n FILME!

Ca-n FILME!

S-a lăsat cu condamnări în dosarul în care au avut loc urmăriri în trafic, schimbări de șoferi în timpul cursei, sărituri din vehicul și minciuni contra sumei de 150 de euro. Totul a ieșit la iveală întrucât cei vizați erau deja interceptați într-un alt dosar, în care erau suspectați de furt.

Dumitru Robert D. a fost condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare, în regim de detenție, pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și pentru săvârşirea infracţiunii de influenţarea declaraţiilor. Menționăm că bărbatul este recidivist. De asemenea, Cristiana C. a primit 1 an și 3 luni, dar cu suspendare pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar Petre M. s-a ales cu pedeapsa de 1 an cu suspendare pentru favorizarea făptuitorului.

Totul s-a petrecut la data de 8.02.2018, în jurul orelor 00.40, când lucrătorii Postului de Poliție Lumina au observat un autoturism marca Mazda cu numere de Bulgaria, care circula cu viteză redusă în localitatea Lumina, motiv pentru care au efectuat manevre de oprire cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei din dotare.

Conducătorul auto nu a oprit, mărind totodată viteza și stingând farurile autoturismului, fapt pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ 7- 8 km în Lumina, dar și pe DJ 226 din Năvodari. Pe parcursul urmăririi, în momentul în care au încercat blocarea autoturismului marca Mazda, potrivit rolii.ro, lucrătorii Postului de Poliție Lumina au observat că la volanul autoturismului se află Dumitru Robert D., din localitatea Lumina, cunoscut cu antecedente penale.

Pe parcursul urmăririi autoturismului, lucrătorii de poliție au condus în paralel cu acesta, observând că, la un moment dat, la volanul autoturismului a trecut o persoană de sex feminin, identificată ca fiind Cristiana C. iar aceasta a condus autoturismul pe o distanța de aproximativ 200 de metri, pe DJ 226.

Dumitru a coborât din autoturism și a fugit. Fiind condusă la sediul Postului de Poliție, Cristiana a declarat, în calitate de martor, că autoturismul a fost condus de către o persoană pe nume Petre M., și nu concubinul său Dumitru Robert D..

Interceptați în alt dosar, pentru furt!

Întrucât într-un alt dosar erau emise de către Judecătoria Constanța, mandate de supraveghere tehnică pentru numerele lor de telefon, fiind suspecți de comiterea unei infracțiuni de furt, s-a procedat la ascultarea convorbirilor telefonice efectuate pe aceste numere de telefon, stabilindu-se, conform proceselor-verbale de redare, că Dumitru a condus autoturismul în momentul urmăririi de organele de poliție iar ulterior comiterii faptei, acesta l-a contactat pe numitul Petre M., căruia i-a transmis că îi va remite suma de 150 de euro dacă se va prezenta în fața organelor de poliție și va declara că el a condus. Apoi, în fața judecătorilor și-au recunoscut vina.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Popartac si dobrescu luau spaguta la greu,acum isi asteapta,,,anisorii
0
0
Ilegal sa conduci sub limita minima de viteza. Conducatori ce sunteti..
2
0
Voi credeti ca intamplator s-au intalnit cu Politia. Au turnatori peste tot, stati voi linistiti.
6
1
Deci, un autovehicul care circula cu viteza redusa in localitatea Lumina, este oare ilegal sa circuli cu viteza redusa in localitate?
3
5
Au fost interceptati ilegal, vine amnistia si gratierea si scapa. Face sarbatorile acasa, sau prin sat, in recunoastere
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218