REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

URMĂRIRI! Un TRAFICANT fără PERMIS și DROGAT a gonit pe A2, dinspre Constanța

URMĂRIRI! Un TRAFICANT fără PERMIS și DROGAT a gonit pe A2, dinspre Constanța

Replica API 10 august 2017 | 00:02 706

A "fumat" și băut în Vama Veche!!!

A "fumat" și băut în Vama Veche!!!

Urmăriri în trafic! Vlad Rădulescu a condus pe DN 39, apoi după Podul Agigea, pe A4 și A2, din direcția Constanța-București, organele de poliție rutieră fiind sesizate prin 112 de către alţi participanți la trafic. Acesta este un cunoscut traficant de droguri și a fost prins la volan, pe A2, cu mențiunea că nu are permis de conducere, se afla sub influența băuturilor alcoolice și era drogat! Acesta ar fi fumat marijuana și ar fi băut la o terasă din Vama Veche. Ajuns pe A2, în încercarea de a scăpa de Poliție, a fost la un pas de a intra în coliziune cu o mașină parcată, în care se aflau două persoane, dar a tras de volan și a intrat în borduă și apoi într-o pubelă. Oamenii legii l-au imobilizat!

Procurorii DIICOT Călărași au reșinut că, la data de 8.08.2017, inculpatul Vlad Rădulescu, nefiind posesor de permis de conducere, a condus pe autostrada A2 , pe sensul de mers Constanța-București, autoturismul proprietate personală, având o alcoolemie peste limita legală și aflându-se sub influența unor substanțe psihoactive. Din actele de urmărire penală efectuate în cauză a rezultat faptul că, în seara zilei de 08.08.2017, inculpatul Rădulescu Vlad (cunoscut ca traficant și consumator de droguri, cu antecedente penale pentru săvârșirea aceluiași gen de infracțiuni) a consumat băuturi alcoolice împreună cu o altă persoană la o terasă din stațiunea Vama Veche, precum și droguri de risc, respectiv marijuana. Totodată, inculpatul Rădulescu Vlad i-a vândut persoanei respective o doză de marijuana, în schimbul sumei de 25 de lei. Ulterior, deși nu era posesor de permis de conducere, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor cu efect psihoactiv, inculpatul s-a urcat la volanul autoturismului proprietate personală, pe care l-a condus pe drumurile publice, din Vama Veche pe DN 39, apoi după Podul Agigea pe A4 și A2, din direcția Constanța-București, organele de poliție rutieră fiind sesizate prin 112 de către alţi participanți la trafic cu privire la comportamentul periculos în trafic al autoturismului condus de către inculpat. Inculpatul nu a oprit la semnalele regulamentare ale poliției rutiere, echipajul pornind în urmărirea autoturismului condus de către inculpatul Rădulescu Vlad, acesta mărind viteza în speranța că va scăpa de urmăritori.

Urmăriri în trafic: a evitat o mașină din parcare și a intrat în bordură!

Astfel, ajuns la parcarea din zona kilometrul 99, inculpatul Vlad Rădulescu a virat brusc dreapta, pierzând controlul volanului din cauza vitezei excesive și a manevrei periculoase, a evitat în ultimul moment un autoturism care staționa regulamentar în parcare în care se aflau două persoane, după care a intrat în coliziune cu bordura și o pubelă aflată în spațiul de servicii. În urma percheziționării autoturismului aparținând inculpatului Rădulescu Vlad, organele de poliție rutieră au identificat şi ridicat un recipient din sticlă ce conținea 12 grame cannabis, o pipă cu fragmente de drog şi un cântar de precizie, utilizat la porţionarea şi comercializarea drogurilor. Din probele administrate la dosar, a rezultat faptul că inculpatul s-a deplasat în Vama Veche pentru a distribui droguri de risc consumatorilor de droguri care, pe timpul verii, se deplasează în număr mare în această locație. La data de 10.08.2017 Tribunalului Călăraşi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul IGPR – Brigada Autostrăzi și Misiuni Speciale, Biroul de Poliție Autostrada A2 şi Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate din Călărași.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
legalizati iarba, limitati utilizarea de alcool
1
0
bai astia care scrieti, nu mai beti ! sau numai beti ! corecte ambele variante. rugati si voi un prieten sa scrie dupa dictare dar corect d ramatical macar.
0
0
alo praditorilor sa ma pis pe voi de zdrente la mana a doua ce sunteti eu unu nu mai stau in jud constanta si daca vindeam droguri ma lua de mult garda si alceva sa va mai spun ma pis pe voi astia care vindeti droguri sau etnobotanice .....pizdelor ce sunteti lasati comentari aiurea ....si ultima ma pis rau pe voi ....
0
0
Si la ct se vinde droguri in grivitei . Si la eden unu vinde tigari de aniiiii buniiii nimeni nu il vede pe asta
0
0
Buruiana Florin impreuna cu asociatii lui vand droguri , de mare risc, de risc si etnobotanice,de 9ani multi au murit de la ele alti au talharit pentru a face banii sa isi procure marfa de la acest clan inteelop din municipiului Mangalia alti se sinucid datorita lor politia e corupta
1
0
Pe langa unu ca asta mai mor si alte suflete nevinovate din cauza liui
2
0
Spinzurati-l,ASA drogat,in piata,say vada toti cei care vind moarte,spinzurat de viu Fara mila,asta este o scursura a societatii
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218