REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.8° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Urmărit penal în dosarul 10 august, Sebastian Cucoș revine la șefia Jandarmeriei București cu 4 zile înainte de noile proteste

Urmărit penal în dosarul 10 august, Sebastian Cucoș revine la șefia Jandarmeriei București cu 4 zile înainte de noile proteste

Replica API 7 august 2019 | 01:05 433

Sebastian Cucoș

Sebastian Cucoș va reveni la conducerea Jandarmeriei Capitalei, din funcția de prim-adjunct al Jandarmeriei Române, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din MAI. Cucoș nu va coordona jandarmii la mitingul de sâmbătă, deoarece este în concediu.

Surse din Ministerul de Interne au precizat, pentru MEDIAFAX, că Sebastian Cucoș revine la conducerea Jandarmeriei București, acesta fiind mutat din funcția de prim-adjunct al Jandarmeriei Române.

Aceleași surse mai arată că, la protestul de sâmbătă, 10 august, Cucoș nu va coordona jandarmii, deoarece este în concediu.

Sebastian Cucoș a fost împuternicit, în 23 august 2018, în funcția de prim adjunct al Jandarmeriei Române, după violențele de la protestul din 10 august 2018. Această împuternicire a expirat, prin urmare, revine pe funcția de la Jandarmeria Capitalei.

Sebastian Cucoş este urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă în formă continuată, după violențele din 10 august 2018, dosarul fiind instrumentat de DIICOT.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
am sa te las sa traiesti linistit dupa ce am sa-ti bag pe gat tot cacatul pesedist adunat de lume in ultimi ani. Iar eu am sa te fut in gat. Cu pula.
3
2
Sa nu uite ca totusi copiii lui traiesc,la fel si nevasta si soacra si tot ce mai are...si cam tot aceleasi scoli le frecventeaza acelesi slujbe le au si rabdare este cand o sa se supere romanul e nasol si o sa treaca si 10 sau 15 ani apoi plata se va face
4
1
sa va bata , sa va aresteze , exact ca in franta , ori respectati legea ori puscarie ! sau sa plece jigodiile din tara , lasati-ne sa traim linistiti , fara proxeneti , fara procurori rezist , fara infiltrati in mafie .
2
5
Pe 10 august se da ordin in toate unitatile din tara, la operatiunea PANSELUTE.
5
1
Tot ce nu e legal trebuie sanctionat pe modelul, francez, belgian, olandez si chiar si german. Adica bataie ca la fasole cu gaze, apa, condimente la bastoane?
3
3
Mai bun e Dinca din Caracal.
7
5
Bun mesaj. Ori respectati legile ori va asumati consecintele nerespectarii. Gazele sunt in termenul de valabilitate. Bastoanele sunt aprobate. Catusele sunt cromate. Celulele sunt goale.
9
7
ceea ce ii caracterizeaza- lipsa coloanei vertebrale, minciuna, hotia, analfabetismul, demnitatea, -ce sa-i ceri sau sa pretinzi cuiva ceea ce nu a avut?
8
5
Esti o rusine,se vede ca ai fost abuzat de mic
11
8
Inca nu stim cum a scapat basma curata acest ins care are o mare problema in perioada petrecuta in fosta iugoslavie cand la ordinul lui niste oameni au fost macelariti.probabil de asta este tinut pt ca si a asumat el tot si ii are la mana pe mai marii tarii.stim toti cum functioneaza in institutiile militare te ai gafat?ok,lasa ca o sa avem nevoie de tine candva si te bagam la inaintare.asa e si asta.are beleaua aia pe cap stie ca oricand poa sa raspunda penal si a zis prezent cand a fost chemat la inaintare.astia 2 de mai jos saracii isi fac treaba de postaci platiti din banii lu stroe.aia e
9
9
Profesia este viata lui, bun sportiv, bun jandarm. Un parcurs de exceptie si o viata fara pata. Politrucii au incercat sa arunce cu gunoi in el, degeaba.
15
12
omul potrivit la locul potrivit ,fara tata fara mama,Cucos ia-ti revansa pentru jandarmerita batuta anul trecut . Da-le nene cat le poate duce pielea daca nu sunt cuminti si nu parasesc piata la ora stabilita !
12
12

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212