REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Urmează cel mai mare proiect al Guvernului Viorica Dăncilă

Urmează cel mai mare proiect al Guvernului Viorica Dăncilă

Replica API 31 ianuarie 2019 | 03:32 429

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, miercuri, că Guvernul susține construirea a o mie de grădinițe cu profil sportiv. Executivul va acorda persoanelor juridice sau organizațiilor neguvernamentale interesate de construirea grădinițelor un ajutor de până la 500.000 de euro din cheltuielile eligibile.

„Facem astăzi încă un pas pentru punerea în aplicare a programului -Investim în copii, investim în viitor, prin care vom susține construirea, amenajarea și dotarea a 1000 de grădiniță cu profil sportiv. Adoptăm un memorandum prin care instituim o schemă de ajutor de stat cu un buget multianual de 500 de milioane de euro, cu începerea finanțării în acest an. Schema de ajutor de stat se adresează persoanelor juridice de drept-privat, inclusiv organizații neguvernamentale, asociații, fundații, federații și cluburi sportive”, a declarat Viorica Dăncilă, la începutul ședinței de Guvern, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai votati penali psd ca acest condamnat penal DRACnea care pentru a-si scapa pielea si averea furata tarii, averea noastra a tuturor, penalul da foc la tara si toti banii ii baga in buzunarele SPECIALILOR cu pensii cat patru milioane de romani numai sa-i croiasca tudorel sluga si CCR sluga O lege pe masura lui si sa-l scape.. Asta-i PSD-ul actual si, mai votati PSD, hoti penali ca DRACnea, macar sa stim ca ne-a luat drkul pe toti!
6
0
Astea ne mai trebuiau.Urmeaza si aziluri cu prufil sportiv .
9
0
bine ma ca era destept nastase ca va fura fara va simtiti sau boc care era sluga lui basescu aia erau buni nu?
0
11
Tantita de Videle, docila veorica, marioneta lui Dragnea, care abia citeste dupa niste hartii.... si pe alea, le incurca..Asta habar nu are ce spune!
14
0
Mai Dobitocilor nu mai mintiti si prostiti lumea.Viorica imi pare rau nu am putut sa cred ca esti asa de Prosata.
16
1
pe coaie , tu si cu romanu' doi rezistenti cacati corigenti . Scursurilor va ofticati ca merg bine lucrurile , oftica va caracterizeaza .
2
12
iar te-ai scremut si ai dat cu mucii in fasole, mai bine te duci si tu la patromnul tai sa-i ceri voucere ca legea e si pentru el si mai e si scutit de taxe pentru ele, dar tu mori de grija altora in timp se el se distreaza cu toata familia de doua ori pe an in strainatate
3
10
Nu stiu ce simtiti voi cand ii vedeti mecla lui Vio ,ca pe mine ma mananca palmele...ps gradinitele o sa le vedeti cand o sa vedeti si spitale noi ,scoli noi....etc
12
1
Astia cu voucherele nu inteleg ca de fapt banii aia intra in buzunarul unor oameni care se fac ca dezvolta turismul de la noi. Care se vede cat de bine e in comparatie cu bulgarii, ungurii, croatii, grecii etc. Da e greu de priceput ca bonurile alea sunt valabile doar in Romania pentru buzunarele patronilor romani care nu se vor mai obosi sa investeasca venindu-le bani de-a gata de la pomenile pesediste. Da asa e cand esti prost, iti plac pomenile. Asta e pentru gigel asta care e cam singur pe aici printre postacii astia care le stiu pe toate.
9
4
acesti ciumati sunt asi ai matematicii- cifrele lor sunt precise- din burta- 1000. 1000000- cum ?
15
2
Pai domnule draga , nu degeaba te cheama Gigel , inteligenta te caracterizeaza ! Cu ghilimelele de rigoare, binenteles
5
11
Se inchid scoli pentru ca numarul de copii este in scadere iar tanti face gradinite.....cred ca ar fi mai bine sa mearga la un medic psihiatru sa isi faca un control sau macar o internare de cateva luni. E strigator la cer ....astia ne distrug
18
3
era mai bine cand se taiau salarii si se inchideau spitale nu-i asa, economia mergea struna dar culmea toti isi inchideau afacerile pentru ca nu avea lumea bani, acum ca se da ceva hopa sar prostii si zbiara ca se dau pomeni, pai mai boule voucerele alea de vacanta au adus bani la buget mai mult decat s-au cheltuit pe ele.
8
14
Sigur, populatia tarii e in crestere si va fi criza de gradinite. Sigur e bine ce zic ei. Dar oare asta e prioritatea tarii acum? Am facut spitale, am reabilitat institutul Cantacuzino, am construit scoli care sa nu aiba veceuri in curte, am creat real locuri de munca nu ce zice pesedeul etc? Cea mai mare realizare a pesedeului este marirea fara surse reale a unor salarii si saracirea tarii prin alte pomeni cum ar fi gratuitati pe CFR, vouchere de vacanta, falimente etc. Trist. Aproape ca eram sa ii votez pe astia. Bine ca m-am abtinut drakului.
18
7
pai stateau nefolosite si in paragina salile de sport si terenurile de fotbal facute la sate de udrea
11
6
da mens sana in corpore barosana,auzi gradinite sportive,cine a avut educatoare pe nadia comaneci sau teodora ungureanu,sunt niste canale de scurgere de malai catre gebul lui netaniahu,doar nu degeaba sa dus sa-i pupe poala
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272