REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Urmează creșteri de pensii și, poate, vouchere, pentru a trece cu bine iarna

Urmează creșteri de pensii și, poate, vouchere, pentru a trece cu bine iarna

Valentina CAMARA 4 noiembrie 2022 | 00:00 962

Premierul Nicolae Ciucă anunță ajutoare pentru pensionari - majorarea pensiilor și, posibil, vouchere: „Să-i sprijinim să treacă prin iarnă”. „Pensionarii vor fi ajutați așa cum au fost ajutați de când am preluat guvernare cu tot ceea ce putem, pentru că au nevoie de ajutor și trebuie să îi ajutăm. Nu putem să discutăm despre sume. Este posibil să primească și ne-am angajat să majorăm pensiile. De asemenea, în funcție de banii de la buget, vom acorda și acele vouchere, astfel încât să-i sprijinim să treacă prin iarnă”, spune Nicolae Ciucă.

Premierul a fost întrebat și dacă se mai negociază procentul de 9,4% din PNRR. „Am spus clar că la acest moment, la nivelul comisiei tehnice, acest indicator de 9,4 va fi înlocuit cu indicatori care țin de disciplina financiară”, conchide Ciucă, potrivit știripesurse.ro .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca nu mariti pensiile considerabil, nu o sa va mai voteze nimeni, oricum tineretul pleaca masiv din tara, nu are ce sa faca aici cu un salariu de 2 lei si mai este si injosit
1
0
nu trebuie doar sa treaca iarna trebuie sa aibe o siguranta financiara tot timpul bine cat de cat decenta nu cum au alti pensionari la aia speciali ma refer
3
0
pensiile mici si ajutorul social trebuesc ...indexate cu ce are omul nevoie si cat are, nu cu bani pentru tigari, bautura , jocuri de ...societatea noastra multilateral dezvoltata!pensiile si salariile nesimtite aduse la normalul posibilitatii de a... traii si ei bine ca majoritatea !
0
0
De ce trebuie , noi care am contribuit cu sume importante din salariu la casa de pensii și am muncit și 40 sau 50 de ani,sa sponsorizam guvernul pentru a acorda ajutoare și pensii speciale.
3
0
dai Doamne, Doamne , omului sarac pentru ca nu a lucrat, atunci cand trebuia , el sta in carciuma si bea , dar acuma i se cuvine s-a aiva pensia mareata , la fel ca cei munciti pe ... viata, magistratul,senatorul chiar si... caraleul poate, la o varsta... fericita unfla o pensie ...nesimtita !
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272