REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

USR Bucureşti şi-a desemnat candidaţii pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti

USR Bucureşti şi-a desemnat candidaţii pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti

Andreea VLAICU 13 aprilie 2024 | 17:36 470

USR Bucureşti şi-a desemnat sâmbătă, la Conferinţa Municipală, candidaţii pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi a oficializat susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan pentru Primăria Capitalei.

USR Bucuresti si-a desemnat candidatii pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Alături de preşedintele USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, şi de delegaţi, la conferinţa organizată la Palatul Parlamentului s-au aflat primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, primari şi parlamentari USR, precizează USR într-un comunicat transmis.

„Fiecare nume de pe această listă a fost ales pentru integritatea, competenţa şi dedicarea sa faţă de interesul public. Lansarea acestei liste reprezintă un angajament ferm al USR Bucureşti de a continua lupta pentru un Bucureşti european, cu o administraţie care rezolvă problemele cronice ale oraşului, de la trafic şi poluare până la termoficare, educaţie şi sănătate”, a declarat Vlad Voiculescu, preşedinte USR Bucureşti.

La rândul lui, Nicuşor Dan a mulţumit pentru susţinerea candidaturii pentru un nou mandat. „Vă mulţumesc pentru susţinerea candidaturii mele pentru un nou mandat. De asemenea, le mulţumesc consilierilor, primarilor de sector şi conducerii filialei USR Bucureşti pentru colaborarea pe care am avut-o în aceşti ani. Continuăm împreună. Va fi o campanie intensă, sunt optimist”, a transmis Nicuşor Dan.

Potrivit sursei citate, echipa completă pentru Bucureşti a Alianţei Dreapta Unită, formată din 46 de candidaţi, va fi prezentată într-un eveniment public în perioada imediat următoare, scrie agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272