REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

USR Constanța protestează ”împotriva cinismului cu care guvernanții tratează problema pensiilor speciale”. Video

USR Constanța protestează ”împotriva cinismului cu care guvernanții tratează problema pensiilor speciale”. Video

Mirela PASCAL, V.R. 15 iunie 2023 | 11:59 946

Mai mulți membri USR Constanța s-au adunat joi, 15 iunie, ora 12:00, în fața Prefecturii Constanța pentru a protesta față de problema pensiilor sociale.

USR Constanta protesteaza ”impotriva cinismului cu care guvernantii trateaza problema pensiilor speciale”. Video

"Filiala din Constanța se alătură manifestațiilor USR ce vor fi organizate în mai multe orașe din țară în decursul zilei de 15 iunie și care sunt menite să tragă un semnal de alarmă asupra bătăii de joc și a trădării  românilor cărora președintele în funcție le-a promis o țară fără PSD.", au transmis reprezentanții USR Constanța.

„Protestăm împotriva cinismului cu care guvernanții tratează problema pensiilor speciale. Ne dorim un sistem de pensii echitabil pentru toată lumea, fără categorii speciale...Guvernanții în loc să atragă bani din PNRR, preferă să-și țină specialii lângă ei, să le facă acest cadou pentru alegerile următoare! Reamintesc că banii din PNRR sunt puși sub semnul întrebării, ei refuză categoric să elimine aceste pensii speciale și cred că acesta este un mod cinic de a aborda aceste pensii speciale. Cererile de plată pentru banii din PNRR sunt blocate, amintesc și de acest lucru, cererea de plată II, care trebuia finalizată la începutul lunii mai, este blocată la Comisia Europeană. Nu ni se pare normal, ca gândindu-se strict la probleme electorale, să nu reacționeze ferm pentru eliminarea acestor pensii speciale.”, a  spus Petre Enciu.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba, trolilor! V-ati pus vreodata intrebare "pe cine voteaza ELITELE ROMANESTI"? V-ati intrebat vreodata"pe cine voteaza medicii, studentii romani, cei cu studii superioare?"Raspunsul e SIMPLU: USR! Atunci, de ce se intampla asta? De ce"ELITELE"voteaza partide CORECTE, civilizate, moderne, care nu accepta penali(FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE) si nici traseisti fosile politice, precum baga AURolacii cu lopata in AUR? Pe toate usile se intra in AUR, ba chiar si pe ferestre. Populistul SIMION umple"arca"cu idioti utili din toate speciile, in general "fosti dragnisti"cu studii inferioare sau lipsa. Puneti-va intrebarea:"Cine greseste? Noi (cei cu studii inferioare/lipsa + asistatii sociali)votam gresit? Sau ELITELE ROMANESTI voteaza gresit?" Raspunsul e deja cunoscut. SOLUTIA este ca DREPTUL LA VOT sa fie dobandit doar dupa obtinerea DIPLOMEI DE BACALAUREAT(EXAMENUL MATURITATII) si apoi poate fi verificat daca s-a copiat/plagiat. AIA MULTI SI PR0STI NU ar mai DECIDE REZULTATUL ALEGERlLOR!
20
0
Dacă promiteau că accepta o M UIE erau sute de oameni pe platou să le-o dea. Așa însă au 2-3 supozitoare
2
11
Victorie! Enciu a strans 10 oameni.
1
11

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468