REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
10.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

USR nu mai are voie cu invitați în Parlamentul României

USR nu mai are voie cu invitați în Parlamentul României

Replica API 26 iunie 2018 | 00:37 352

Biroul permanent al Camerei Deputaților a decis, luni, că USR nu va mai putea face accesul invitaților la grupul parlamentar al partidului, a anunțat liderul deputaților Claudiu Năsui. Protestatarii de sătpămâna trecută au intrat cu ajutorul unor invitații din partea USR, scrie Mediafax, citat de stiripesurse.ro.

Imediat după ce au făcut accesul la Palatul Parlamentului, aceștia nu s-au dus la nivelul 1M, unde este grupul parlamentar al USR, ci au rămas la nivelul P1, unde au protestat, în timp ce premierul Viorica Dăncilă susținea un discurs în plenul reunit despre preluarea președinției Consiliului UE de către România.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
gresit- mai nou popii- psd-isti inraiti, exact astazi cand are loc votul pe motiune , din daruire, credinta, devotament- nu fata de enoriasi- si de puscariasi- asigura vizitarea de catre acesti enorisi, dornici de cele sfinte- sa viziteze fix parlamentul. Imi este scarba, la propriu, de acesti presupusi preoti
1
0
In situatia asta , baietii de la USR ar trebui sa vina in parlament cu mitralierele si sa traga la greu pana ii curata pe toti limbricii defecti de la PSD-ALDE-PNL-PMP !
0
0
stire corecta si completa ! In timpul lucrarilor Camerei Deputatilor, pe holul central au voie doar deputatii, presa, staffurile tehnice de la comisii si grupurile parlamentare, exclusiv pe timpul desfasurarii sedintelor Camerei Deputatilor nu au voie invitati sau turisti. In actuala sesiune parlamentara USR nu va mai putea sa aduca invitati", a completat secretarul general al Biroului permanent.
1
0
Masura a fost luata pentru toate grupurile parlamentare,nu doar pentru USR!
0
1
din parlament cu gasca lui soros , vanzatorii Romaniei . Romane , asta de sub mine , ma-ta intra-n puscarie , laba trista .
3
2
de ce?, sunt deranjati din furt, nemernicii, golanii si borfasii ordinari. Vom apuca ziua in care vor ajunge , pe viata, ptr inalta tradare-la puscarie
4
4
o mana de oportunisti care mai mult fac scandal decat sa arate ce ar face daca ar veni la putere.
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272