REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

USR PLUS începe scandalul. Drulă îl atacă pe Rareș Bogdan. Lider USR: PNL vrea tot, noi primim resturi

USR PLUS începe scandalul. Drulă îl atacă pe Rareș Bogdan. Lider USR: PNL vrea tot, noi primim resturi

Replica API 10 decembrie 2020 | 23:45 2107

Nici nu au început încă negocierile oficiale între partide pentru împărțirea funcțiilor în guvern, că deja se încing spiritele între USR PLUS și PNL. După ce prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat că în viitorul guvern PNL va avea 10-11 ministere, vicepreședintele USR, Cătălin Drulă reacționează și spune că „ discuțiile despre ministere sunt pure fantezii”, scrie Digi24.

Cătălin Drulă este nemulțumit de discuțiile care au apărut în spațiul public în legătură cu împărțirea ministerelor în viitorul guvern. Vicepreședintele USR a scris mai multe mesaje pe Facebook în care critică inclusiv presa pentru publicarea unor informații apărute pe surse, unele chiar din propriul partid, despre interesul celor din USR-PLUS pentru unele ministere.

„Citesc pe știri diverse formule de guvern. Repet ce-am spus și ieri: NU au existat ÎNCĂ discuții între USRPLUS și PNL, nici formale, nici informale despre ministere și formarea majorității”, scrie Cătălin Drulă.

Acesta critică liderii PNL care au vorbit în spațiul public despre împărțirea ministerelor.

„Toate discuțiile despre ministere sunt pure fantezii. Nu au avut loc încă. Noi credem că e important ca aceste negocieri să se desfășoare loial, nu la televizor”, scrie vicepreședintele USR.

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan a anunțat că, cel mai probabil, în viitorul guvern PNL va avea 10-11 ministere, USR PLUS - 5-6 ministere și UDMR - 2 minstere.

USR PLUS este deja nemulțumită de posibilitatea ca ministerele importante să revină PNL, iar USR PLUS să primească ministere fără greutate.

„PNL vrea totul, noi primim resturi”, a spus deputatul USR, Cristian Seidler, la Antena 3.

Încă de marți liderii USR PLUS și-au exprimat dezacordul în legătura cu împărțirea mai multor poziții cheie care urmează să fie negociate. USR PLUS vrea ministere precum Justiție, Finanțe, Transporturi sau Dezvoltare, pe care liberalii nu sunt dispuși să le cedeze.

De asemenea, USR PLUS ar vrea să primească șefia Camerei Deputaților pentru Dan Barna, poziție pe care și-o dorește și Ludovic Orban.

Negocierile între PNL, USR PLUS și UDMR ar urma să aibă loc, cel mai probabil, la sfârșitul acestei săptămâni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu regula de trei simple cu DODO si altii de pe aici, la votul in senat si parlament au nevoie de 50 la suta plus 1, pricepeti, conteaza si UDMR cu 5 la suta!!! de USR nu mai spun ca daca o dau ceilalti adica AUR si PSD, PNL s-au kkt pe ei pricepeti. Norocul e ca USR la ce foame au vor linge si osul aruncat da PNL!!!
0
0
pai sinteti la aproape jumatate de procente fata de pnl deci...
3
0
Se cearta tusea cu junghiul. Ce faci nea' Iohannis? Pai ai acuma treaba cu USR,ca pesedeul e cumva mai de mamaliga si tace,insa astia fosti USB,te cam pun pe fuga. Ce haloimas!
2
1
Usr -neomarxism ,sa vedem ce este Aur,PSD stim ce este fost ul PCR ,este drept PNL trebuie sa isi curete si ei putin actul .Vreti sa ne intoarcem din Sua,Kanada,Germany,,Italia ,ostereich,Pai voi crede ti ca noi astia plecati pe vremea lui impuscatului ,anii 70-80 pe noi ne dati 40k sa deschidem business si dupa ne luati 300k in amenzi ,ba fratiorilor treziti va un pic ,ori ati tras ceva pe nas ,venim sa platim 100-150 euro pe Luna impozit la masini cu cilindree mare ,sa asteptam 3 ani sa construim o casa ,cica o data ce afla baietii ca ai venit din west zice neamtu Sau kanadianu sau americanu
2
0
Usr este pus doar pe scandal. Scandal din orice. O sa vedeti!
1
1
chelia lui de sclav fascist
0
2
USR face parte din partidele si miscarile rezist care proclama dictatura minoritatilor. Deci PSD cu 30 % nu face guvern, iar PNL cu 25 conduce dar minoritarii cu 15 iau caimacul. Pai ori suntem marxisti- rezisti ori numai. Ce bah, political korect cappishi?
7
3
L am auzit azi pe fatalau zicand ca Ciucu a condus in Afghanistan 12 corpuri de armata. Ori e nebun, ori atat de javra incat nu mai conteaza pentru el cat minte.Asta despre buze vopsite. Despre celalalt, Strula sau Drula, cum l o chema, nu pricep de ce coboara sa i dea replica flasnetei lui johanus.
4
1
sa-i explice cineva acestui individ cum este cu regula de trei simple,daca nu ma insel se invata pana in clasa a 4-a. Dupa ce ca voua vi se atribuie o mare parte din rezultatul alegerilor, voi care nu ati incetat sa latrati- barna al vostru si ciolos- vai mama lor- votul primarilor intr-un singur tur ii apartine suta la suta lui ciolos
12
0
15%, taci in plm din gura, vreti si ministere acum, ai naibii competenti mai sunteti.
11
0
Ne trebuie program de tara sa asanam toate relele din Romania, nu o noua lupta pentru ciolan. Gutu-va-n fura!
9
0
Partidul care castiga alegerile deci are 50,1%.. Dar pentru prosti care au numai antena3 , 29% este mai mare decat 51%...
1
8
Articolul 103 si urmatoarele din Constitutia Romaniei. Constati ca presedintele numeste premier pe cine vrea el dupa ce se consulta cu partidul care are majoritatea absoluta sau daca aceasta majoritate nu exista dupa ce se consulta cu toate partidele care au intrat in parlament. Daca nu face asa incalca grav constitutia si poate fi suspendat. Constitutia nu zice nimic de nicio alianta. Impartiti pielea ursului din padure. Padurile sunt taiate ursii impuscati. Ramaneti cu cearta. Si poporul cu economia praf. Cititi si ultima parte din Scrisoarea 3 M. Eminescu. Sper sa si intelegeti.
7
2
Doua partide de cacat conduse de doi cacati. Muie tuturor celor care fac parte din ele.
13
3
Ce credeati?
15
1
si noi tot resturi primim de la voi. la noi merge la voi nu?
15
0
Opaaa, bataie pe impartirea ministerelor, vor sa faca bine romanilor si nu stiu din ce minister sa o faca mai bine. S-au investit multi bani negrii si acum tre recuperati, spalati si asezati frumos in conturi ca cine stie... peste 4 ani ce va fi
18
1
e idiotul care a insistat cu sensurile reversibile de la Sinesti, a reusit sa faca blocaje mai ceva ca pe Valea Prahovei.
8
0
Si fanii PNL-USR viseaza frumos la o guvernare de patru ani.Nici nu a fost numit guvernul si ei se scuipa intre ei de mama focului.Dar pierzatori vom fi noi,pulimea de rand!
18
1
sunt o apa si-un pamant.Ne meritam soarta din "90 incoace.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212