REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Lun., 22 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6707
11° Constanța Luni, 22 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6707
 

USR și-a desemnat candidatul la Primăria Năvodari!

USR și-a desemnat candidatul la Primăria Năvodari!

Mirela PASCAL 21 februarie 2024 | 14:02 2322

Ana-Maria Listarf, candidatul USR pentru Primăria Năvodari. Cu unanimitate de voturi, Ana-Maria Listarf a fost desemnată candidatul propus de USR pentru Primăria Năvodari. Voturile au fost exprimate în cadrul Adunării Generale a filialei USR Năvodari, ce a avut loc duminică, 18 februarie, 2024.

USR si-a desemnat candidatul la Primaria Navodari!Ana-Maria Listarf

Așa cum a fost relatat și în cazul Adunării Generale de la Constanța, rezultatul votului de la Năvodari reprezintă o etapă statutară. În contextul alianței de dreapta din care USR face acum parte, vor urma discuții pentru stabilirea unui candidat unic la Năvodari. „Le mulțumesc colegilor mei pentru încrederea acordată! Împreună începem o luptă pentru un Năvodari mai bun – este aceeași motivație pe care am avut-o și când am decis să intru în politică în calitate de membru al USR. Alături de colegii mei, ne propunem să aducem proiecte și soluții concrete pentru problemele cu care se confruntă năvodărenii. Cu toții știm care sunt acestea, pentru că ne confruntăm cu ele zi de zi.“, a declarat Ana-Maria Listarf.

Președintele USR Constanța, Stelian Ion consideră că Ana-Maria Listarf a demonstrat, prin implicarea ei, că merită să reprezinte USR și alianța de dreapta în cursa electorală pentru Primăria Năvodari.

„Ana-Maria are toate calitățile necesare pentru a reprezenta interesele năvodărenilor. Din păcate, precum Constanța, Năvodariul este unul dintre orașele județului nostru ce a rămas mult în urmă din cauza lipsei de viziune și, mai ales, a monopolului politic deținut de PSD. Este nevoie de un suflu nou, de oameni care să transforme Năvodariul dintr-un fief al dezvoltatorilor imobiliari într-un oraș european în care administrația să fie dedicată comunității. Suntem o echipă, o asigur pe Ana-Maria Listarf de tot sprijinul meu și îi urez mult succes!“, a declarat Stelian Ion.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai de pensula mea… tremura psdistii de frica
2
0
Ce sa faca TIMOFEI cu astia, astia l-au lucrat in 2020 doar sa-si ia si ei un mic ciolan, Antonaru free lancer n-a muncit in viata lui, ce sa mai vorbim..."scoala multa nu se cere sa fii p***t sa ai putere" Rusine usr!!!
4
0
Vreti sa mai fiti macar in consiliu, luati-l, convingeti-l cumva pe Comandantul Timofei Gheorghe sa vina cu voi altfel ramaneti istorie.
4
0
Listarf, ce nume e asta ? Dati zoom pe foto si vedeti ce fata obosita are madama ! Matei, vino inapoi, macar ai prezenta scenica !
2
2
Tot cu psdnlaur că ăștia ne dă mocangeala.
1
1
nu a disparut usr ul ?! !!!!
9
2
Nume de alogen ateu
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218