REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Vă mai aduceți aminte de Solcanu? Ce face fostul prezentator, de când s-a mutat la Constanța?!

Vă mai aduceți aminte de Solcanu? Ce face fostul prezentator, de când s-a mutat la Constanța?!

Mirela PASCAL 2 iulie 2023 | 00:00 5121

Fostul prezentator TV Mircea Solcanu s-a mutat la Constanța, spunând: «Îmi trăiesc viața liniștit, la malul mării». Dispărut din lumina reflectoarelor cu muli ani în urmă, Solcanu a revenit în peisaj și a făcut declarații despre viața lui, în emisiunea lui Cristian Brancu.

Va mai aduceti aminte de Solcanu? Ce face fostul prezentator, de cand s-a mutat la Constanta?!

„Nu mai știu ce e binele, dar cred că sunt bine. Mă gândeam că sunt chiar foarte bine, trăiesc o viață pe care mulți și-ar dori-o: citesc, ascult muzică, mă uit la filme, mă întâlnesc cu prietenii buni. Acum un an am avut ceremonia de absolvire a facultății. Nu cred că o sa pot face meserie asta, că nu mă mai ajută auzul. M-am gândit să mă mut în zona de podcast, lucrez la amenajarea locului unde să fac acel podcast. M-am mutat la Constanța, că e orașul meu natal. Am trăit până la 29 de ani aici, după care m-am mutat la București, am stat 10 ani, după care am revenit acasă. Cât timp am stat în București. mă consideram bucureștean”, a spus Solcanu, la Exclusiv VIP.

Va mai aduceti aminte de Solcanu? Ce face fostul prezentator, de cand s-a mutat la Constanta?!

Mircea a vorbit deschis, în emisiunea estivală de la Prima TV, despre starea lui de sănătate:

„Problemele de sănătate evoluează, dar am de gând să le las să meargă până unde se poate merge. Nu am cum să am grijă de ele, că nu am cum să îmi tai capul singur. Nu îmi mai doresc încă odată experiența aia. De zâmbit mai zâmbesc, dar nu am mai râs de mult. Ăsta e un motiv care mă îngrijorează. Acum mi-am schimbat viața și felul de a fi, cine sunt eu. Am renunțat la vechea persoană, la Mircea. În buletin am rămas Mircea. Dar Mircea de azi nu se mai întâlnește cu cel de ieri. Am închis multe capitole, cum ar homosexualitatea. Este un capitol încheiat pentru mine”, a mărturisit acesta.

„Mă curtează trei”

Deși nu este implicat într-o relație sentimentală, Mircea Solcanu mărturisește că este curtat de nu una, ci trei femei. „Nu am o iubită, dar mă curtează vreo trei. E ca orice început. Dacă nu e alb, trebuie să fie negru sau invers? Poți trăi viața și în gri. Dacă lipsește un bărbat, nu trebuie să fie o femeie sau vice-versa. Poate să fie niciunul, așa cum am ales eu. Singurătatea e singurul moment în care ești liber. Îl las pe Dumnezeu să mă surprindă. Îl las pe El să aleagă, căci alegerile mele din viață s-au dovedit a fi proaste. Nu toate, dar majoritatea. Mi-au provocat suferință. Și a existat moment zero în care am zis că îmi răstignesc firea. Acea persoană din trecut rămâne o amintire a ce a fost.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
FEMEI CU BARBA
3
0
acum ar vrea femei, sa gaseasca o fraiera sa-l tina, sa-l spele si el sa se labareasca, ca asta a facut toata viata. O putoare de om, sa va fie de model, cum va ia pro tv-ul, va foloseste si se pisha pe voi. Boscketar o sa ajungi Solcanule.
3
1
Ca e bulangiu nu ar fi mare problema , cu curul lui face ce vrea , dar ca e un drogat de ce nu spune ? daca tot e asumat ,cum a iesit la tv sa spuna ca e gay , as vrea sa iasa pe tv si sa spuna ca se drogheaza non stop si atunci are toata admiratia mea
5
1
Mulți îi judeca pe homosexuali de parca alte păcate: adulterul, băutura, drogurile, calomniile, etc N-ar fi tot păcate. mulți idioți cred ca dacă îți înșeli femeia, dar nu ești homosexual, înseamnă ca N-ai păcătuit. Indiferent de păcat tot vei fi judecat de Dumnezeu.
5
13
Din pacate interviul nu prea a fost vizualizat. Cine se mai uita la branku?
10
3
Salutare Mircea! Nu-l mai blamati pentru orientarea lui. Sa fi gay nu este o boala. Asa s-a nascut. Cum unora le plac femeile si unora le poate placea barbatii. Fiecare cu steaua lui. Acum sa intelegem ca si preotii gay sunt bolnavi? Sa ridice primul piatra cel fara de pacat. In rest, sanatate iti dorim.
24
11
Ce sa faca, se drogheaza si se arde in bostan. Din vedeta a ajuns un banal atarnator.
14
15
Ce vreau sa spun si voi nu inelegeti este ca acum m am lasat la mana mea. Nu mai vreau barbati ca nu ma mai tine cwru. Dar nici femeile nu mi plac. Sa fii activ e greu. Lasa ca mai bag o stiuca si ma culc. Pa si podcast fraierilor ca io n am bani nici de electricitate.
15
6
Ba.. nu stiu daca ai zis-o pe bune.. dar e ok cu homosexualitatea. Adica ca ai renuntat la balarii, porcarii dubioase cu futut in c*r cu alti barbati. Nu se merita. revino-ti si fii normal.
16
1
Homosexualii sunt bolnavi psihici. Sa se bucure acum de parade ca in 10 ani vor ajunge acolo une le e locul. la cotet. oculta sa folosit de voi handicapatilor. Dar ei se uitau la voi ca la niste animale.o sa vedeti ce o sa patiti tot de la cei care v au lasat liberi in sat.
18
12
Abia astept podcasturile tale pe youtube. Pentru mine esti un om deosebit pentru ca prima mea iubire imi spunea sentimentele ei doar prin dedicatiile muzicale la emisiunea Boomerang de la SKY. Si tu le recitai. Respect Mircea Solcanu
18
6
Mircea Solcanu. Respect. Avea emisiunea Boomerang la Radio Sky. Am dat o gramada de dedicatii muzicale la emisiunea lui cand eram la liceu. Ma bucur ca a inteles ca homosexualitatea e o boala
21
10

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468