REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Vă rugăm frumos: strângeți-vă fustele, mesele și grătarele și mutați-vă în locurile special amenajate pentru picnic!

Vă rugăm frumos: strângeți-vă fustele, mesele și grătarele și mutați-vă în locurile special amenajate pentru picnic!

Replica API 1 mai 2018 | 00:52 519

Poliția Locală a aplicat amenzi

Poliția Locală a aplicat amenzi

1 Mai înseamnă eternul grătar și micul cu muștar. Din acest motiv, în municipiul Constanța există spații special amenajate pentru grătare sau există alternativa să se meargă în localitățile limitrofe, unde există zone de picnic. Desigur, acest lucru nu se întâmplă de fiecare dată. Marți, o constănțeancă a rămas oripilată de ce a văzut pe malul Lacului Siutghiol din Constanța, unde zeci de persoane au întins mese, boxe și grătare, transformând zona verde într-un party! Desigur, acest lucru este ilegal.

A sesizat Poliția Locală, pe care a și lăudat-o că a răspuns într-un minut la sesizarea de pe aplicația Whatsapp. La fața locului s-au deplasat la scurt timp echipajele de la locală care au aplicat sancțiuni atât pentru ocuparea spațiului verde, unde amenda este de 400 de lei, cât și pentru grătarele pregătite în locuri care nu sunt special amenajate, unde amenda se ridică la 1.000 de lei.

C.C.

Sursă foto: facebook/Andreea Pavel

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am fost si eu pe acolo, era si politia locala care a amendat pe cineva, insa tiganii nu au fost deranjati.
3
0
Bine locala
1
0
pai si daca aveai spatiu verde intre blocuri , faceai gratar acolo ?
2
3
Constanteanca dobitoaca care a facut sesizarea, nu a reclamat si disparitia spatiului verde din cauza blocurilor construite???
4
2
Sa mergeti acum seara sa vedeti ce au lasat in urma spurcatii !!!
9
2
In curand o sa ne trebuiasca autorizatie de la primarie ca sa putem iesi la plimbare in parc cu copiii.cred ca ar trebui desfiintata politia locala ptr ca abuzeaza prea mult de drepturile cetateanului
7
13
Sunt curios daca politia v-a da amenda celor care construiesc, cladiri,in acel parc .S-au daca exisa amenzi pentru vinderea spatiului verde
6
2
Cum e posibil ca politia sa-i roage frumos sa-si mute calabalicul? Daca era vreun romanas il ardeau direct ! Ne meritam soarta bai fratilor ! Suntem kkti la cur in fata tiganilor ! Auzi bai frate , sa-i roage frumos ! Pai plm , legile astea-s doar pentru unii ? Pai de ce tu politie locala ma amendezi pe mine roman, si pe tigan il rogi frumos ? Pentru ca sunteti compromisi !
17
1
C-asa e drepturile rromului mancati-as !
6
1
Cina romantica ha ha ha
7
0
Coltul stanga sus al pozei are o frumoasa iluzie antropomorfa.
11
0
Treaba cu pilonii nu e buna din cauza ca nu se mai parcheaza neregulamentar dar nici amenzi nu mai poti da,iar interesul primariei este sa ajunga multi bani la bugetul local din amenzi!
4
1
Nu i a deranjat nimeni...politia doarme pe ea
20
3
De ce nu se monteaza piloni pentru a restrictiona accesul cu orice masina in parc. Nu pot ajunge cu masina langa locul de facut gratar automat nu mai vine nimeni.
15
1
lasa in urma tone de gunoaie.Daca sunt gunoaie tot gunoaie. produc.Exact ca la ei acasa cacatul le sta la nas.
34
0
Sarbatoresc ziua internationala a celor ce muncesc aceia care nu au o zi de munca in cartea de munca!! De unde au astia bani??? Tiganii.. ca la ei ma refer! Moarte tiganilor!
40
3
Plin de grauri pe tot malul lacului
37
1
Tot acolo sunt!!!
21
3
Din pacate in singurul parc adevarat al urbei lucrurile le-au scapat total de sub control. Spatiul verde este plin de dube, gratare si de masinile zburatoarelor tuciurii.
35
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108