REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Vacanță de coșmar, la Eforie! Un turist din București și-a înjunghiat concubina în spate, cu o foarfecă

Vacanță de coșmar, la Eforie! Un turist din București și-a înjunghiat concubina în spate, cu o foarfecă

Replica API 24 august 2022 | 15:20 4051

Scandal sângeros în campingul Bucuria din Eforie Nord. Sub aburii lui Bachus, un turist din București și-a luat la bătaie concubina, cu care are doi copii. Inițial, tânărul a agresat-o verbal, apoi a lovit-o după care a luat o foarfecă și a înjunghiat-o în spate. Agresorul a fost propus spre arestare, la Tribunalul Constanța.

Vacanță de coșmar, în campingul Bucuria din Eforie Nord! Doi tineri, concubini, aflați pe litoral, în vacanță au fost protagoniștii unui scandal sângeros ce a avut loc marți, 23 august, în jurul orei 13.35. Bărbatul, cinstit bine încă de la primele ore ale dimineții, și-a luat concubina la bătaie, din senin. După ce i-a aplicat câteva corecții, femeia a luat-o la fugă prin camping, însă a fost prins de concubin care, la un moment dat, a luat o foarfecă și a înjunghiat-o în spate. Martorii, turiști și ei, au intervenit și au aplanat conflictul, însă cazul a ajuns în atenția Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Procurorii l-au reținutpe agresor și l-au propus spre arestare, urmând ca magistrații să ia măsurile care se impun. Individul a spus în fața procurorilor că nu-și amintește nimic. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Constanța, în stare gravă.

Precizăm că cei doi au împreună doi copii însă, din fericire, aceștia nu au asistat la scenele de groază, întrucât părinții se aflau singuri în concediu, micuții fiind la București.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da BUCURIA KOPIILOR si eu am cumparat un salam de 1kg marca BUCURIIA CATEILOR!! Ce sai faci asa e viata BUCURIE la BUCURIE trage!!
0
0
Mizerabilul Camping Bucuria , nu mai calc in viata mea pe acolo !!! Toalete pline de cacat totul o dezordine , patroni care isi doresc doar sa s**a banuti au investit la misto hooo distribuiti sa vada lumea hooo
0
0
a batut atita drum . o putea injunghia la Bucuresti .
1
0
Ea e p*****a ? Paguba-n ciuperci !
0
0
P*****a o fii,sa mai stea cu el,animalu
1
0
Ce mare lucru i a facut....ce asta i caz de puscarie ?
0
0
tineretul din ziua de azi , repede pune mana pe cutit , golani peste tot
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108