REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Lun., 13 Mai 2024
Anul XX Nr. 6728
10.5° Constanța Luni, 13 Mai 2024 Anul XX Nr. 6728
 

Vacanţe în Antalya, cu bilete de avion incluse: zboruri programate de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Vacanţe în Antalya, cu bilete de avion incluse: zboruri programate de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Replica API 20 noiembrie 2019 | 00:00 392

Agențiile de turism au pus deja în vânzare pachete turistice pentru vara anului 2020 atât pentru cei care doresc să rămână în țară cât și pentru cei care vor să își facă vacanța în străinătate. O ofertă care atrage atenţia este cea care include zboruri de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu către Antalya, pe lângă cazare.

Astfel, agenţia Paralela 45 a pus în vânzare și bilete cu plecări din Aeroportul Mihail Kogălniceanu, în perioada 14 iunie – 06 septembrie 2020 prin compania aeriană Corendon Airlines. Toate plecările se vor desfășura după orarul: plecare din Constanța la 10:45 și aterizare în Antalya la 12:20 și retur plecare din Antalya la ora 08:00 cu aterizare în Constanţa la ora 09:45.

Ofertele sunt extrem de accesibile, pachetele puse în vânzare fiind de câte 7 nopți într-un regim hotelier all inclusive și ultra all inclusive. De exemplu, Kleopatra Remi Hotel de 4 stele din Alanya ar costa 443 euro/persoană pentru un pachet pachet de 7 nopți în regim all inclusive dacă plecare ar fi în data de 5 iulie, cumpărătorii beneficiind de 30% reducere diferența nefiind foarte mare față de celelalte perioade. Meder Resort de 5 stele din Kemer oferă un pachet de 7 nopți de cazare la costul de 555 euro/persoană în regim Ultra All Inclusive, având o reducere de 42% pentru cei care aleg să plece în data de 5 iunie. În cadrul hotelului Side Alegria Hotel And Spa de 5 stele, un pachet de 7 nopți de cazare cu all inclusive costă 559 euro/persoană, Reducerea fiind de 22% dacă cumpărătorii aleg să plece pe data de 14 iunie. Utopia World, unul dintre cele mai râvnite locații din Alanya, pună în vânzare un pachet la costul de 578 euro/persoană pentru un pachet de 7 nopți în regim ultra all inclusive, aplicându-i-se reducerea de -24% dacă plecarea aleasă este 23 august 2020.

Toate pachetele includ nopțile de cazare în regim all inclusive sau ultra all inclusive, masa, biletele de avion dus/întors, taxele de aeroport, transfer aeroport - hotel – aeroport și asistență turistică. Opționale sunt asigurările medicale și de călătorie, asigurarea storno, excursiile optionale dar și alte servicii solicitate de cumpărător. Ce trebuie să știți însă, este că prețurile mai pot suferi modificări, foarte multe dintre ele fiind în oferte de tipul Early Booking. Alte informații necesarear mai fi: documentele necesare calatoriei sunt pașaportul simplu electronic valabil cel putin 6 luni de la încheierea călătoriei, copiii au nevoie de pasaport în mod special, pentru infanți (0 – 2 ani) nu se achită taxe de aeroport iar aceștia nu beneficiază de loc în avion, pentru masa în regim all inclusive, conceptul este specific fiecarui hotel și poate fi furnizat la cerere, transferul inclus în prețul pachetului este un transfer de grup, ceea ce înseamnă că mijlocul de transport care va efectua transferurile va face opriri la mai multe hoteluri iar turiștii care doresc transfer privat pot solicita acest serviciu contra cost, pentru anumite facilități din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare, excursiile opționale se efectuează la fața locului cu agenții locale.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru boul de 0838. Tu esti marlan de ala care se duce in Bulgaria su salam si paine de acasa? Taci in pula mea de amarat. Toti tiganii si moldoveni in Italia si Spania. Muie in cur iti dau pisatule.
5
1
Nu mai promovati o tara debila ca Turcia.Suntem europeni nu altaici,avem unde ne duce.
4
11

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407