REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Vacanţe pe litoral pe bani publici. Iată cine se va distra la mare!

Vacanţe pe litoral pe bani publici. Iată cine se va distra la mare!

Replica API 6 iunie 2018 | 00:00 351

Peste o sută de funcționari publici și aleși locali din județul Mehedinți ar urma să sosească, în lunile iulie și august, pe litoral, pentru a urma câteva cursuri de perfecționare. Toate cheltuielile, care presupun inclusiv transport și cazare ar urma să fie decontate de Consiliul Județean Mehedinți, arată presa locală. Destinațiile preferate sunt Mamaia, Neptun, Costinești și Venus, unde ar urma să sosească 118 funcționari publici, în mai multe serii de câte o săptămână. Mai multe persoane din județ arată însă că respectivele cursuri puteau fi urmate mai aproape de casă.

Jurnaliștii de la Tele 2 Drobeta au lansat o petiție online prin care cer „Transparență în cheltuirea banilor publici la Consiliul Județean Mehedinți”.

Redăm, în rândurile de mai jos, textul petiției online: „Într-o totală lipsă de transparență decizională, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, trimite un număr de 118 funcționari publici și aleși locali la cursuri de perfecționare în lunile iulie și august, pe Litoralul Mării Negre. Destinațiile preferate sunt Mamaia, Neptun, Costinești și Venus. Toată distracția costă circa 100.000 de euro (456.320 de lei), la care se vor adăuga și cheltuielile cu transportul. Haideți să le spunem acestor oameni, pe care noi i-am ales să ne reprezinte cu demnitate, loialitate și responsabilitate, că nu ne pot sfida în asemenea fel și nu își pot bate joc de banii publici!

Semnați petiția noastră și obligați-i pe cei care sunt în serviciul nostru al mehedințenlor să cheltuie banii noștri pentru proiecte de dezvoltare și investiții în viitorul nostru și al copiilor noștri!

Spune NU cheltuirii în bătaie de joc a banilor publici! Oprește-i de la acțiuni distructive și discreționare! Poți face asta doar semnând petiția Tele 2 Drobeta!”.

Găsiți petiția la următorul link: https://www.petitieonline.com/transparen_in_cheltuirea_banilor_publici_la_consiliul_judeean_mehedini.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si cei din teleorman numai munca munca munca? nu vin si ei la mare? sau ei au in mikonos?
3
1
Si lampa lui fermecata.... Hahaha
1
0
Ptr. TAXI ..in acest sezon vom fi parteneri ce zici ? o sa facem k totul sa fie bine ptr. clienti si turisti voi ..la jilava ..
5
2
Abia astept sa ii jecmanesc . Bun presedinte au astia la cj ce bucuros o sa fie fratemiu care ii jecmaneste la carciuma si varu care fura din masini.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108