REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
25.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Văduva lui Pele, scrisoare după moartea legendarului fotbalist

Văduva lui Pele, scrisoare după moartea legendarului fotbalist

Valentina CAMARA 1 februarie 2023 | 00:00 287

Vestea că Pele a murit la vârsta de 82 de ani i-a îndoliat pe fani. Ce scrisoare emoționantă a făcut văduva legendarului fotbalist după decesul acestuia. Ce mesaj a transmis pentru a-și lua rămas bun de campionul mondial, la o lună după ce sportivul s-a stins din viață.

Vaduva lui Pele, scrisoare dupa moartea legendarului fotbalist

Pele a murit după o luptă grea cu o boală cruntă. Familia legendarului sportiv este devastată de durere după decesul triplului campion mondial. Soția lui și-a luat rămas bun printr-o scrisoare de la cel ce i-a fost alături la bine și la greu până când moartea i-a despărțit.

Văduva lui Pele, scrisoare după decesul fotbalistului

Scrisoarea scrisă de văduva regretatului Edson Arantes do Nascimento, ”Pele”, a fost publicată de impresarul sportivului, Marcia Aaoki, la o lună după ce triplul campion mondal s-a stins din viață.

Soția lui Pele a ținut să le mulțumească fanilor fotbalistului pentru omagiile și mesajele de regret pe care le-a primit în urma decesului îndrăgitului sportiv. După o luptă grea cu cancerul la colon, campionul mondial a decedat.

„Trebuie să-mi iau rămas bun de la omul pe care îl iubesc, iar să mă obişnuiesc să nu am alături motivaţia mea, dragostea lui, umorul său şi tot sprijinul său va lua ceva timp...”, a afirmat văduva lui Pele.

Detalii despre căsnicia fotbalistului

Pele și Aoki au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Femeia a fost cea de a treia soție a legendarului fotbalist. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016. După moartea sportivului, ea a mărturisit că simte un gol imens în viață, care o apasă pe piept.

    „În ciuda faptului că ştim că este un destin inevitabil pentru toţi, conştientizarea că acest moment a venit lasă un imens gol în viaţa mea, care mă apasă pe piept”, a adăugat aceasta.

Fără doar și poate, Pele va rămâne o amintire eternă în sufletele celor ce l-au apreciat cu adevărat. Fanii au trecut prin clipe grele atunci când au primit vestea tristă că fotbalistul nu se mai află printre noi, potrivit spynews.ro .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212