REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

VAL DE ACCIDENTE RUTIERE PE LITORAL!

VAL DE ACCIDENTE RUTIERE PE LITORAL!

Replica API 6 august 2018 | 11:23 302

Weekendul a venit la Constanța cu o serie de accidente rutiere, în urma cărora mai multe persoane au ajuns la spital. Au ieșit cu mașinile de pe carosabil, s-au încolăcit pe stâlp, iar unul dintre șoferi chiar era sub influența alcoolului. În cauze, polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-au petrecut nefericitele evenimente.

Spre exemplu, un turist în vârstă de 22 de ani a condus, duminică, 5 august, în jurul orei 13.30, un autoturism pe DN39A, dinspre DN39 către Agigea și, ajungând la intersecția cu strada Nicolae Titulescu, nu a păstrat o distanță de siguranță și a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de un tânăr, de 22 ani, care se deplasa în aceeași direcție de mers. A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului și a unei pasagere, de 22 de ani, din autoturismul din urmă, precum și a unei pasagere, de 29 ani din primul autoturism.

Un alt nefericit eveniment s-a înregistrat pe 4 august, la ora 21.20, când un bărbat, de 28 ani, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice - 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe strada Industrială din Constanța, dinspre fabrica de bere către bulevardul Aurel Vlaicu și, ajungând în zona spălătoriei Car Wash, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers către dreapta, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un stâlp. A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, precum și a pasagerilor spate, doi bărbați, de 62, respectiv, 32 de ani.

A intrat cu mașina în stâlp, în drum spre Kogălniceanu

De asemenea, la data de 5 august a.c., în jurul orei 20.32, un bărbat, de 39 de ani, a condus un autoturism marca Renault, pe DN2A dinspre Ovidiu catre Mihail Kogalniceanu și, ajungând la intersecția cu DJ228, în momentul efectuării unui viraj la stânga, un alt conducător, de 22 de ani, care conducea auto marca Audi a efectuat manevra de evitare către dreapta, a pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat public pe sensul sau de mers, în afara părții carosabile. A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului, precum și a celor 3 pasageri din autoturismul din urmă.

La aceeași dată, în jurul orei 20.39, un bărbat, de 71 de ani, a condus un autoturism pe DJ222 și, ajungând la intersecția cu DN22C, pe fondul nerespectării semnificației indicatorului Oprire, a intrat in coliziune cu autoturismul marca Hyundai, condus de un bărbat, de 51 de ani. A rezultat vătămarea corporală ușoară a 2 pasagere din primul autoturism.

Apoi, în jurul orei 21.03, un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a condus un autoturism pe aleea din dreptul Mc Drive din municipiul Constanța, iar la trecerea pentru pietoni de la ieșirea de pe bulevardul Mamaia, a surprins și accidentat ușor un bărbat, în vârstă de 63 de ani. Ceva mai târziu, pe la 23.29, un tânăr, de 20 de ani, a condus un autoturism pe DN39, dinspre Constanța către Mangalia și, ajungând la km 39, din cauza neatenției în conducere, a pătruns pe sensul opus de mers, părăsind partea carosabilă către dreapta. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a acestuia.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Popor de tigani smardoi si cocalari in trafic
12
0
Multi din conducatorii auto au luat carnetele pe bani, nu respecta semnele de circulatie ,parcheaza unde le vine, iar politia rutiera pe multi nu ii deranjeaza, de sunt "turisti".Exemplul concludent este str.Renasterii unde este un haos total, iar politistii nu iau nici o masura, doar ii dojenesc parinteste pe samsarii soselelor.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272