REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Val de angajări la Unitatea de Jandarmi Protecție Instituțională „Anghel Saligny“ Cernavodă

Val de angajări la Unitatea de Jandarmi Protecție Instituțională „Anghel Saligny“ Cernavodă

Replica API 28 iunie 2022 | 10:56 3184

Unitatea Specială 72 Jandarmi Protecție Instituțională „Anghel Saligny“ Cernavodăa început luni, 27 iunie, a.c., campania de angajare a 40 de subofițeri, prin încadrare directă și rechemare în activitate, pe durată nedeterminată. Vârsta minimă a candidaților este de 18 ani, iar cei interesați trebuie să fie absolvenți de liceu, cu diplomă de bacalaureat.

Candidații se pot înscrie între 27 iunie și 8 iulie, a.c., perioadă în care se pot depune dosarele de recrutare. Conform anunțului postat pe pagina web a unității, documentele se transmit doar online, în aceeași perioadă.

Potrivit graficului de concurs, prima probă eliminatorie va angrena candidații, în perioada 19-24 iulie, la susținerea unei evaluări a performanțelor fizice. Traseul este descris în anunțul postat pe pagina web, iar proba este complexă. La concursurile anterioare, circa 30% dintre candidați au picat evaluarea, din cauza grabei, a echipamentului sportiv neadecvat, sau necunoașterii traseului probei.

La ultimul concurs de amploare, organizat în toamna anului 2021, candidații, a căror medie de vârstă s-a situat la nivelul de 30 de ani, au optat să intre în rândurile Jandarmeriei Cernavodă pentru a obține un loc de muncă stabil, cu o salarizare sigură, normă de hrană și normă de echipare, calificări gratuite și oportunități de dezvoltare în cariera militară.

Cerințele, condițiile de încadrare, calendarul concursului și formularele necesare sunt postate pe pagina web www.jandarmeriacernavoda.ro (Anunțuri-angajări), alături de adresa de corespondență angajari@jandarmeriacernavoda.ro.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Relu vine de la retard.
1
0
Dai niste probe grele toate eliminatorii pentru ce , jandarmu la cne sta toata ziua degeaba este un paznic atat de nelipsit de ambitie sa fii sa ajungi un paznic pe banii statului. Cred ca trebuie sa fii un om fara idealuri in viata sa ajungi jandarm la cne , depresie curata
1
0
dle Relu...esti un mare dobitoc...citeste tematica de concurs...eram sa uit...nu prea le ai cu cititul.se da examen...dobitocule..probe sportive...etc..toate sunt eliminatorii...dar daca tu esti un mare DOBITOC..de unde sa stii..
2
0
Toti prostii sunt jandarmi la cne
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614