REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Val de excluderi din PMP Constanța

Val de excluderi din PMP Constanța

A.F. 10 decembrie 2023 | 08:29 5169

Consiliul Executiv Județean al PMP Constanța a decis, în cadrul ședinței din 9 decembrie a.c., excluderea lui Adrian Viorel Stan, Laurențiu Papu și Ablez Gihan din partid, hotărârea fiind adoptată cu unanimitate de voturi. 

Val de excluderi din PMP ConstantaAdrian Stan

Propunerea de excludere a fost înaintată de președintele Claudiu-Iorga Palaz, ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public privind acceptarea candidaturii pentru funcția de primar al orașului Techirghiol de către Adrian Viorel Stan, din partea PSD, precum și participarea celor trei la ședința PSD de la sfârșitul lunii noiembrie. 

Val de excluderi din PMP ConstantaClaudiu Palaz

„PMP va oferi românilor singura variantă viabilă, fermă și corectă pentru alegerile din 2024, cea pe care o construim alături de partenerii noștri. În 2024 românii nu trebuie să mai aleagă “răul cel mai mic”, ci să pună votul pe cei mai buni! Cât îi privește pe cei avizi după funcții, care schimbă dreapta cu stânga în speranța că prind un fotoliu cald, le transmit că în PMP este loc numai pentru cei cu principii și forță de luptă, nu care vânează sigle pentru vot politic”, a declarat Claudiu Palaz.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Draga Aneta te rog sa nu fii ingrijorata, stan nu se mai f**e decat pe el si doar in exercitii de meditatii in curtea fostului IAS techirghiol cand vine Marighiol tocmai de la ciocarlia, evident fara ciocarlan!
0
0
Palaz, cine este Palaz, cine este de fapt PMP? Slugi basiste, securisti imputiti, in constanta condusi de tandemul Stroe - Palaz
6
2
Mult mai util ar fi fost excluderea sefului ....ajunge
10
1
Acest mincinos de Palaz nu are consilieri? Sa ii explice ca el si partidul lui nu mai conteaza nimic la Constanta! Ceea ce spune el sunt balarii!
9
0
Palaz asta de ce nu e la Jail, inca?
7
1
curvasaria salveaza romania
3
1
Palazu,iar o aduci pe Elena Basescu sa candideze in judet? Oameni de valoare,ce sa zic!
11
1
Coarde? P. anarame ,sunt pline de bani ,acum îl sponsorizează pe Stanel ! Va spun eu unde sunt, D N A sa le ia !
2
0
Stan asta f.utea vreo doua subalterne , cu ele a furat si pe urma el la pirnaie si c.oardele au fugit din primarie care incotro , Sa mergem pe urmele coardelor !!!!
6
2
N-ai rusine stane, ai si ceva cu capu, cum poti crede ca te mai voteaza lumea? Ma, toti fura, dar tu ai fost prins, deci n-ai rusine, stane si vei incasa umilinte pana se usuca namolu la fica-ta in baraca!
5
1
@ FRUMOS: aprecierea ta arată că abia ai ieșit din scutece. Palaz merita un singur lucru...un șut în fund. Nici un partid cu pretenții nu își dorește astfel de specimene.
8
1
Cred că tu ai tot schimbat stinga cu dreapta , din cauza ta sa cam dus partidul PMP in jud.Constanta. Sunt curios cine o sa te mai susțină.
8
0
sondajele e cu mult sub 5% e clar ca nu are nici o sansa poate doar daca face o alianta dar cu unul cu mult peste 5 nu tot cu coate goale ca ei se vorbeste de o alianta in ultima vreme imi plac ialomiteanu si vicele lor care au aparut mai des pe la tv par seriosi fata de multi altii
4
0
M-am băgat că prostul in cel mai de rahat partid din Romania.Sa mă fac eu sclavul lui Marian Sava
2
0
Punem noi laba pe toți primarii
3
4
Măcar Palaz are coloana și tine de o ideologie și nu face traseism politic, așa cum se face la AUR. La AUR au venit toți fripturiștii și golanii de prin PSD și PNL cu tot cu găștile lor de golani bețivani si cu panaaaraaamele după ei.
11
8
Stan condamnat pt luare de mita ca primar,acum reabilitat vrea tot la butoane.un aromân și un tătar sustin un hot
8
2
Pe vicele din Independenta, când? Este cu gascanu dai as în mustata
1
0
Pe Florin Gheorghe când îl zburați. Umbla cu fantomele prin sediul din Lumina.
6
0
Hait… Guzganul de Palaz face ce stie mai bine: ani buni nu se vede pe scena politica cu nimic constructiv și deodată, jap, îi dă afara pe ce nu mai cotizează. Păi unde mai are organizații? Mangalia, Murfatlar, Hârșova, Eforie, toate sunt zero barat!!! Ca și cel din fruntea partidului de la Constanta de altfel.
17
0
Au mai ramas 4 sau 5 in pmp,ultimul sa stingă lumina,nu de alta dar curentul costă
26
0
PE GURAN MARIAN PREȘEDINTELE PMP-COM AMZACEA IL MAI SUSȚINEȚI ?
5
1
mai bine scapati de golanul de Palaz
23
0
A mai ramas vreunul la PMP ? mai era unul Adi pe la Mangalia care l****a usa pe la Aur si unul Barbora care a plecat la PSD
9
0
Ca sa ajungă în consiliul local Techirghiol, Gihan face matanii de 8 ani. Crezul lui este în mărimea buzunarului. Încă o butelie cu trandafiri te rog cu montaj inclus! Dar atenție, valabil și pentru Stan Adrian, trandafirii au și țepi! Acum se va urgenta și terminarea hotelului din centrul localității. Se vor face împachetări cu nămol la fata ca să fie activul de partid cu pielea fina. Dacă știa săracul Tekir ce se întâmplă în prezent cu nămolul descoperit de el sigur vindea măgarul!
12
1
Sanatos ar fi ca PMP sa se excluda in totalitate.
22
3
Pe unde a fost Palazu mic a tot stricat. Doar gura e de el. Nimeni nu il vrea
29
2
Unde ție costumul de erou
20
1
Felixutule daca pierzi alegerile la constanta, e bine sa te muti repede. Chiar dc ramai senator ce furtuna urmeaza o sa iti scufunde corabile, again.
27
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436