REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Val de reclamații! Probleme la Banca Transilvania: mii de români nu au acces la banii lor

Val de reclamații! Probleme la Banca Transilvania: mii de români nu au acces la banii lor

Replica API 16 decembrie 2019 | 00:07 5025

Probleme cu sistemul Banca Transilvania. Încă de vineri, aplicația de internet banking nu funcționează, astfel că mii de abonați nu au acces la banii lor.

”Dragi clienți, BT24 Mobile Banking (pe Android) funcționează cu intermitențe, ne pare rău pentru veste și vă asigurăm că analizăm situația. În funcție de operațiunile dorite (verificare cont, plăți, schimb valutar etc.), alternativele sunt următoarele: BT24 Internet Banking, BT Pay, bancomatele și sediile noastre. Ne cerem scuze pentru disconfort. Pentru detalii și suport, suntem aici sau prin colegii de la call center, 0264308028, contact@btrl.ro”, transmit reprezentanții băncii pe pagina de facebook.

Nici viramentele nu se fac în parametri normali, mai mulți clienți ai companiei acuzând pe pagina de Facebook a băncii că nu au intrat în posesia banilor încă de vineri

”Sunt probleme de câteva zile bune nu de ieri de azi, ar cam trebuie rezolvate cât mai repede că la comisioane când ne luați noi nu spunem că "ne pare rău", ”Și vineri a fost problemă, iar dacă suni la ei stai o oră, deja sufli melodia pederost, așa că și call center este tot nefuncțional”, ”Bine că ați desființat sedii de bănci, acum daca nu merge nici bankingul stam la coadă ca pe vremuri. Abonamentul bănuiesc că îl vom plăti integral...”, sunt doar câteva dintre comentariile clienților.

UPDATE:

Problema a fost remediată luni seara.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cea mai murdară si mai dezorganizată filială Banca Transilvania este cea din Iasi,strada Gării.Functionare total nepregătite,irascibile si neatenție,timp de așteptare de la două ceasuri in sus,toată lumea sta in picioare,numai angajatelor se lăfăie pe scaune si-si bat joc de oamenii bătrâni.Fugiti de Transilvania,gara Iasi!!!!!
0
0
La filiala Focsani sud timpul de asteptare ca persoana fizica depaseste o ora.Mi se pare foarte mult.
0
0
Conturile BT sparte foarte usor,2 conturi in 2 luni,BT nu mai este sigura ca banca si aplicatie online,atentie la neatentie
0
0
cea mai slaba banca
3
1
internet banking paduchii din.contul bt ???.saraciilor!!!.
2
3
Scuze doar atat?
4
2
Odata ce ai depus banii la banca, adio, nu iti mai apartin. Oricand statul confisca tot iar banca inapoiaza doar daca are chef.
9
5
Cand o banca se dezvolta si creste organic, incet, caramida cu caramida, isi pune la punct toate sistemele: si pe cel informatic, si pe cel de internet banking. Daca banca doreste o crestere exploziva, care sa epateze, cumpara banca dupa banca, ca descreierata, in dorinta neostoita de a se umfla tot mai mult. Ca orice balon, va bubui intr-o buna zi. Credeti ca este usor sa migrezi fara probleme toata activitatea bancara a Volksbank si a Bancpost, toate operatiunile lor, toti clientii lor, intr-un cuvant TOT pe sistemul lui BT? O sa fie jale si mai mare, inainte de a fi cantec si voie buna.
10
3
Bagati bani in BITCOIN lasati BT si alte banci , ca astia doar stiu sa se foloseasca de bani vostri , fara sa primiti nici un comision de la ei , investiti in BITCOIN nu fiti prosti pt asta a fost creat sa dispara bancile
8
18
androidul nu merge din verzii lui, c-a crapat aplicatia de la BT, firesc sa crape pe acest sistem de operare moca. Ai vrut gratis, ia gratis.
8
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614