REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VAL de SANCȚIUNI pentru constănțenii care nu au RESPECTAT măsurile CARANTINEI

VAL de SANCȚIUNI pentru constănțenii care nu au RESPECTAT măsurile CARANTINEI

Replica API 21 noiembrie 2020 | 00:00 8836

În contextul instituirii măsurii carantinei zonale în municipiul Constanţa, timp de două săptămâni, polițiștii, jandarmii și polițiștii locali constănțeni sunt mobilizați în misiuni de verificare a măsurilor dispuse.

Astfel, forțele de ordine vor acționa în sistem integrat, prin reorientarea dispozitivelor fixe în dispozitive mobile, dinamice, flexibile, menite să supravegheze în mod activ o suprafaţă cât mai mare, într-un interval de timp determinat.

Scopul desfășurării acestor acțiuni este de a limita răspândirea infecției cu noul coronavirus și, cu sprijinul cetățenilor, sperăm ca la sfârșitul perioadei de două săptămâni acesta să fie îndeplinit.

În prima noapte de la instituirea măsurii de carantinare zonală, forțele de ordine au verificat 975 de persoane și 820 de autovehicule.

Totodată, au fost aplicate 40 de sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 11.250 lei.

Reamintim că pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, legitimaţia de serviciu / adeverinţa eliberată de angajator.

Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, o declaraţie pe propria răspundere, completată în prealabil.

Declaraţia pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele şi prenumele, data naşterii, adresa locuinţei/gospodăriei/locului activităţii profesionale, motivul deplasării, data completării şi semnătura.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De la pamanat la luna le luam mortii la pu-la
0
0
0.9 la suta si orasu e carantinat. Incredibil! Cata grija au autoritatile de polulatie. Toate masurile se fac pentru acceptarea vaccinului!
5
1
vor fi primii vaccinati,cu forta,..
2
3
sa le dam la muiutz la astia care amendeaza
8
6
La parnaia puerta blanca poti baga o carantina?
5
1
Amice @Iliescu :Psd-ul Nu are treaba cu Carantina Bai Maimutoi Tolomac si blegoman Adevaratii Vinovatii sunt cei de la Ciuma Galbena de PNL-isti tampiti astia a distrus Economia Constantei inventand Ei Carantina cu Covid-19 lor inventat asa ca Nu mai Baga Psd-ul in Povestea asta bai Maimutoi Tolomac si blegoman ca nu are nici'o vina in asta Adevaratii Vinovatii sunt cei de la Ciuma Galbena de PNL-isti Condusa de porcul de Ludovic Orban tampiti astia ar trebui sa inceteze pana-n 4 Decembrie 2020 cu Chestia cu carantinarea asta Stupida fara sens si sa se retraga Politisti de la Rutiera!!
7
6
Mama cati sugai pulai pesedisti sunt pe aici! S-a terminat cu pomenile! Ce nu intelegeti hotilor si turnatorilor. Ati jefuit tara asta! O sa vina o vreme cand o sa va ia poporul toate furaciunile inapoi si dupa aceea o sa va spanzure de coaie si lindice!
14
13
Peste vreo 5 ani o sa vedeti ce s-a intamplat de fapt in anul asta. Deocamdata va contraziceti aiurea. Oricum pe strada au aparut eroii care dau amenzi.
10
3
Esti un bou. Habar nu ai pe ce lume traiesti handicapatule. Toti zugravii vin cu statisticile inventate.
4
13
Bai nebunii satului....In conditii normale, la Spitalul judetean sunt 10-12 decese pe zi. In perioada asta numarul ajunge zilnic la aproape 30. La morga e un container frigorific de 40' . E aproape plin. Chiar nu e de gluma. Daca era Fagadau, ar fi facut fix acelasi lucru: carantina. Nu mai faceti pe desteptii ca n-aveti dreptate.
25
10
Ba cine e ba poporu muncitor roman sa decida pentru mine ba?Cine e ba sclavii da romanache sa decida pentru mine cand sa ies din casa si cand nu?Io pa lumea asta nu am fricva nici de Dzeu dapoi da interlopi sau alte categorii din RSR.Cine sunteti voi ba sa decideti pentru mine?O dau parte si mesa cu oricare macho man din RSR.lASA MESAJ AICI SI O PUNEM DE FIGHT STREET
2
13
Te baga in carantina si PSD-ul, pt ca n-ar fi avut incotro. Dar asa e inainte de alegeri de fiecare data: se speculeaza emotional un punct sensibil si se rostogoleste in spatiul public. Asa a fost facut praf si Chitac acu 2 luni si Iohannis anul trecut etc. Efectul? Zero. Acum care e problema? Carantina? O sa treaca si asta. Dar daca te uiti doar la "Nora pentru mama ", "Acces direct" sau la ETNO, atunci gandirea ta va fi una limitata, de conjunctura, daca intelegi ce vreau sa spun.
15
6
Din ceu 40 amendati , 39 sunt kocalari iesiti la ciordit !
9
5
Vedeti ?Unde esti tu draga PSD?? Luati cu paine Pnl acum...
10
17
Hai cu abuzurile !
10
10
coruptiaucide!!!!
16
4
de acum incolo eu de ex. nu voi mai vota niciodata.
15
12
ce am votat la primarie dar sa vezi ce vot le mai dau acum exact pl ...
17
7
macar de am mai scapa dreq de cocalari si tigani,ca tare s.au inmultit ca soarecii in hambar...
19
2
AMENZI si RESTRICTII ...atata ii duc capul... retineti ca restrictiile fara masuri sanitare si testare in masa sunt fix inutile. Tampitii dracului, stiti doar sa dati amenzi!
23
9
dati-le un bulan in freza ,si un sut in cur , si nu mai dati amenzi ca lumea este saraca.
24
4
Ce bine e cu Chitac primar.. de mult nu a mers constanta asa bine, umbla cainii cu covrigi in coada si cei din henri coanda nici macar nu furau covrigii.. va dati seama ce bine am ajuns ? ura ura ura
24
20
Mai baiete, tu oricum tii cu PSD-ul. Dar daca tu nu te uiti decat la ETNO, esti cam rupt de realitate si n-ai vazut care e tendinta de 2 ani incoace. Deci in 2018 de Referendumul pentru familia traditionala initiat de Dragnea s-a ales praful, desi s-a intins pe 2 zile. La Europarlamentarele din 2019 PSD -ul s-a umplut de penibil . La prezidentiale Iohannis a spulberat-o pe , Dancila. La "locale " se stie rezultatul. Deci asta este trendul. Pomenile , atunci cand se dadeau, de pe plan local veneau, si nu de la Bucuresti. Deci tie personal nu-ti foloseste la nimic daca castiga PSD-ul.
26
15
V-o tragem si noi la vot
33
26
dispozitive mobile pe bd Lapusneanu zona Dacia-Trocadero....inca sunt persoane care circula fara masca de protectie!
19
16
Carantina pwlii!! Se plimba lumea pe strazi mai ceva ca in sezon. Fortele de ordine se plmba agale pe bulevard, sa nu cumva sa deranjeze trecatorii. La cateva terase sunt si consumatori. Oare ce au bifat in declaratie!? Saloane care precizeaza sa bifeze in declaratie ca mergi la tratament...ce sa spun!! Popor tampit, conducatori incapabili.
21
29
sa imi bag pula in arahat, in lucovid organ si in ciolanis muie penele
32
33
ba frate,sinteti imbecili rau!adica,credeti ca daca alergati ca timpotii sa dati amenzi,eradicati virusu' ?e deajuns sa se poarte masca pulii mele,dezinfectie,nu mai poate fi vorba de tramsmitere!restul e can-can!
42
19

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218