REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Val de șoferi BEȚI, în plină pandemie, printre care și FEMEI!

Val de șoferi BEȚI, în plină pandemie, printre care și FEMEI!

Replica API 22 aprilie 2020 | 23:24 1382

Chiar dacă ne aflăm în stare de urgență, se pare că oamenii tot au ieșit din case, mulți dintre șoferi fiind depistați la volan sub influența băuturilor alcoolice și fără permise de conducere. În cauze s-au întocmit dosare penale.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă, la data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 20.25, au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe strada Răsăritului din orașul Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. La aceeași dată, în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe DC 20, având permisul de conducere anulat. Bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Beat mort în Tomis Nord

De asemenea, la data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 12.25, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe strada Tulcei din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

A refuzat să colaboreze cu polițiștii

Apoi, tot pe 19 aprilie a.c., în jurul orei 18.20, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dorului din localitatea Mihai Viteazu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Ulterior, pe 21 aprilie a.c., în jurul orei 00.15, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Tufănelelor din comuna Cobadin, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Femeie sub influența alcoolului, la volan

Totodată, polițiști din cadrul Secției 5 și jandarmii din cadrul G.M.J. Tomis, la data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 21.00, au identificat o femeie, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul 1 Mai din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 18.10, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Depresia cauzata de coronavirus este de vina. Ce sa faca bietii oameni ? Cu ce sa isi omoare timpul ?
0
0
iar mananca ziaristii kko
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272