REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.8° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.8° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sărbătoresc 3 ani de la căsătoria religioasă

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sărbătoresc 3 ani de la căsătoria religioasă

Replica API 1 octombrie 2021 | 21:00 661

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sărbătoresc 3 ani de la căsătoria religioasă. Cu această ocazie, blondina a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, care îi este adresat soțului ei, scrie spynews.ro

În urmă cu 3 ani, Cristi Borcea și Valentina Pelinel își uneau destinele în fața lui Dumnezeu, într-o biserică din Budapesta. Marius Vizer și soția lui, Irina Nicoleta, fosta membră a trupei ASIA, au fost alături de cei doi în calitate de nași.

La momentul acela, Valentina Pelinel era însărcinată cu gemenele Rania și Indira, care au venit pe lume pe 1 martie 2019.

Anii au trecut rapid, iar cei doi soți sărbătoresc acum 3 ani de căsnicie. Valentina Pelinel a fost cea care a postat pe rețelele de socializare, o imagine de la nuntă și a ținut să transmită un mesaj special.

,,3 ani de căsnicie. Ce-i mai bun acum urmează”, a scris vedeta. Admiratorii din mediul online i-au felicitat și au reacționat cu aprecieri și multe comentarii.

Valentina Pelinei și Cristi Borcea au împreună trei copii

Cei doi soți au împreună trei copii, un băiețel și două fetițe gemene. Milan are 4 ani, iar gemenele Indira Maria și Rania Maria au aproape 2 ani.

Cristi Borcea a surprins pe toată lumea, în urmă cu câteva luni, după ce a dezvăluit că el și Valentina se gândesc serios la un al patrulea copil.

„Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace”, a mărturisit Cristi Borcea, în cadrul unei emisiuni TV.

Omul de afaceri are doi băieți și o fată cu prima soție, Mihaela. Patrick are 22 de ani, iar Melisa și Angelo au 17 ani. Cu cea de a doua soție, Alina Vidican, Cristi Borcea a făcut un băiețel și o fetiță. George Alexandru are acum 8 ani, iar Gloria 5 ani.

Cristi Borcea a avut o relație și cu avocata Simona Dana Voiculescu, din care a rezultat o fetiță, Andreina Carolyn Christine, care are acum 12 ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272