REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Valentino s-a ÎMPĂCAT cu VICTIMELE și a SCĂPAT de CONDAMNARE!

Valentino s-a ÎMPĂCAT cu VICTIMELE și a SCĂPAT de CONDAMNARE!

Replica API 23 iulie 2021 | 00:18 12400

Andrei Șerban Valentin (Valentino) a fost condamnat, pe 15 iunie, de către magistrații Tribunalului Constanța, la 1 an și 5 luni de închisoare, în regim de detenție, fiind vorba de dosarul scandalului din trafic. Valentino a făcut apel la această decizie şi prin sentinţa din data de 20 iulie 2021, a obţinut încheierea procesului penal, care a survenit după retragerea plângerilor persoanelor vătămate. Decizia este definitivă. Tot Valentino fusese implicat şi în schimbul de focuri de la Filicori, însă acolo a avut calitatea de persoană vătămată.

Pentru ce a fost condamnat Valentino

Potrivit informațiilor noastre, la data de 8.12.2020, doi bărbați se deplasau cu autoturismul marca Audi A6, întorcându-se de la o înmormântare de la cimitirul musulman, situat pe aleea Topolog, în zona restaurantului Sabroso din municipiul Constanța. În trafic, cei doi s-au intersectat cu autoturismul marca Audi A8, condus Alexandru Ciocan, zis Nas, iar în dreapta față se afla Andrei Valentin Șerban, zis Valentino. Între cele două grupuri, mai exact între Valentino și rudele unuia care se afla în cealaltă mașină există un conflict mai vechi. Prin urmare, s-au intersectat în trafic, au oprit mașinile și au început să discute. Șerban Andrei Valentin l-a scuipat pe față pe unul dintre bărbații din celălalt autovehicul, și imediat s-a dat jos din autoturismul pe care-l ocupa și l-a lovit pe pumnul stâng la nivelul capului, ocazie cu care persoana vătămată a suferit leziuni ce au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale. Tot atunci, inculpatul ținea în mână și un cuțit cu care a încercat să-l taie, însă acesta s-a ferit și chiar a fugit de agresor. După această agresiune, Șerban Andrei Valentin s-a urcat în autoturismul cu care se deplasa și au plecat.

Topoare fluturate pe strada București

Apoi, la data de 9.12.2020, ora 15.30, aceeași persoană vătămată se deplasa împreună cu unchiul său, cu autoturismul marca Audi A6, iar în dreptul cafenelei Angeli de pe strada București din municipiul Constanța s-au intersectat cu autoturismele marca Audi A6 și Volkswagen Passat, din care au coborât 7-8 persoane dintre care i-au recunoscut pe Șerban Andrei Valentin, Ciocan Alexandru și Memet Erdal, care aveau obiecte contondente asupra lor. Văzând în ce situație se află, că puteau fi agresați de Șerban Andrei Valentin și apropiații săi, persoana vătămată și unchiul său au coborât și au luat din portbagaj un topor și un baston telescopic. Însă, conflictul s-a stins.

Lovituri de TOPOR și MAȘINĂ DISTRUSĂ

În aceeași zi, unchiul persoanei vătămate și-a parcat autoturismul la intersecția străzilor Ion Corvin și Oborului, nu departe de cafeneaua Angeli. În jurul orelor 17.00, un alt bărbat, prieten cu unchiul primei persoane vătămate, și fost prieten cu Șerban Andrei Valentin și Ciocan Alexandru, a mers și a luat autoturismul prietenului său, din zona unde fusese parcat. Acesta era însoțit de un minor de 16 ani. Aceștia rulau pe strada Oborului, spre intersecția cu strada București, iar când au oprit la Stop au auzit un zgomot puternic în spate și au realizat că luneta autoturismului a fost spartă și imediat în părțile laterale și în spate au apărut mai multe persoane de sex masculin. Aceștia au spart toate geamurile autoturismului, chiar și cele laterale, precum și parbrizul. Persoana vătămată a ieșit din autoturism, l-a văzut pe inculpatul Șerban Andrei Valentin având în mână un topor. Valentino i-a aplicat o lovitură de topor, în direcția capului, persoana vătămată s-a apărat acoperindu-și capul cu brațele. Astfel, i-a fost tăiat brațul, în zona tricepsului. Tot în acest context, inculpatul Memet Erdal a lovit și el geamurile autoturismului, în zona lateral dreapta, folosind un topor. Pentru a se proteja de impactul geamurilor sparte, minorul din mașină a suferit mai multe leziuni, după care Memet Erdal i-a aplicat mai multe lovituri acestuia. Apoi, inculpații au fugit.

Citeşte şi VALENTINO, CONDAMNAT cu EXECUTARE în DOSARUL SCANDALULUI din TRAFIC

DETALII EXCLUSIVE! NAS și VALENTINO, indivizii ÎMPUȘCAȚI la FILICORI, alte SCANDALURI cu TOPOARE, în TRAFIC

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bagame-as pla in mortii vostrii toți care comentati aiurea,va astept oricând fata in fata
1
3
Terminati ma cu vorbele urate la adresa lui una peste alta chiar e baiat bravo Vali bine ai venit acas
6
1
Cred ca trebuie sa potolesc femeile astea masculine , Erdal ai uitat ca erai kopek al meu? Iti scot fumurile din cap la orice ora , chiar vreau sa ne vedem sa te fac fetita mea , iti scot k1 din cap
5
3
Noroc cu mine sa eliberat si iubita mea Valentina am facut impacaciunea cu kadir si formatia miera mila de ea o lovise in bull alti
2
6
Homoerectus de cta
2
4
Bine te-ai intors acasa Valentin, abia asteptau sclavii sa le dai la gura
6
11
cu gorilele aste cine nusi retrage plangerea ?
7
5
Ce sa te astepti de la latura aia de kadir a vrut si el 5 10 mii si gata lea luat pulele in gura muahh
15
0
Iubire in jacuzzi..
10
8
iaa facut rozeta canalizare colegii de la pnt
9
1
Valentino si Nas sunt numero 1 in CT
6
17
Doi partari la puuIa goala cand se iubesc in jacuzzi.
13
2
S-au pupat si s-au impcat! Muah muah! Cu limbuta, ca-i draguta!
8
5
Satul de umilinta si penetrarile de la poarta alba,s-a dus saracul la impacaciune.ia sa il vedeti cum arata acum muschiuletul.sa vedeti ce cuminte este
16
4
Astia pot sa asi puna si bombe capcana prin oras , ca oricum reclamatiile se retrag
11
2
numai cu legile pwlii !
13
0
Kadire va este foame tare daca iti mai dadea 2 3000 in plus va si violau
21
1
Miau miau miau. Bombardierii fetite si-au cerut scuze ca sclavii ca sa sa se impace.
14
6
Ia uite cum stau poponarii in piscina. Hahaha !
27
8
Dezgustator gunoaiele
16
4
Bosketar anonimi
22
3
Nu mor caii cand vor caini ... bravo
6
19

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272