REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
9.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Valoarea tichetelor de masă pentru angajaţi va creşte la 40 de lei

Valoarea tichetelor de masă pentru angajaţi va creşte la 40 de lei

Ana Maria LIPAN 30 aprilie 2023 | 09:46 1707

Veşti bune pentru cei care primesc tichete de masă. Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că au început deja demersurile pentru a mări valoarea unui astfel de tichet.

Valoarea tichetelor de masa pentru angajati va creste la 40 de lei

Decizia a fost luată după mai multe discuţii pe care guvernanţii le-au avut cu reprezentanţii sindicatelor în cadrul întâlnirilor pentru dialog social. Astfel, valoarea unui tichet de masă va creşte de la 30 de lei la 40 de lei. Măsura ar urma să se aplice începând cu data de 1 iulie, transmite observatornews.ro.

Ciucă: Am început demersurile pentru majorarea tichetelor de masă

''Se încheie o săptămână cu decizii importante pentru dezvoltarea României. Am început demersurile pentru a majora valoarea tichetelor de masă pentru angajați la 40 de lei și ne dorim ca noua valoare nominală să se aplice începând cu 1 iulie'', a scris pe Facebook Nicolae Ciucă.

Ciucă susține că, alături de partenerii de guvernare, a căutat cele mai bune soluții pentru a aduce mai mulți bani la bugetul de stat.

''Trebuie să dăm dovadă de mai multă chibzuință în cheltuirea banului public. Putem administra mai eficient banii publici folosiți pentru bunuri, servicii, autovehicule, mobilier și alte cheltuieli care pot fi mai bine gestionate, dar nu ne vom atinge de veniturile oamenilor'', a scris premierul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la cei angajati, de la stat tiketele sunt de mult.., 30 lei pe ziua muncita, problema e la privat , care dau cu sapa, nu la stat ,.
1
0
Chiar așa ??!!! Valoarea se va mări pentru toți angajații sau numai pentru cei din privat ?!?! După cum am știință valoarea tichetelor de masă pentru bugetari sunt de aproximativ 13 lei net/ zi lucrătoare , asta însemnând cam 20 lei pe zi lucrătoare. Spuneți adevărul despre aceste tichete de masă . Unii patronii nici măcar pe aceste nu le dau .
0
0
O căutare deschisă a partenerilor sexuali în orașul tău și în funcție de interese, totul este anonim și gratuit deocamdată. Lucru foarte tare, folosește ----> urlis.net/club
0
3
@Jean Si eu fac la fel, macar sa le stric afacerile astora de si-au batut joc de mine continuu.
5
1
Trebuie să le dam peste bot peneleului, usereului și pesedeului. Votez AUR
6
2
Vor sa ne mituiasca cu 10 lei in plus, jos coalitia, votati AUR!
7
2
degeaba, ca niciun patron nu da bonuri de masa. patronul nu vrea sa dea nici minimul pe economie
13
0
Atentie, bonurile de masa POT ajunge pana la 40 lei fiecare cu conditia ca angajatorul sa doreasca sa ofere bonuri de masa de valoarea maxima. La stat o sa fie suma maxima (40 lei/bon) la privat poate sa fie nimic, suma mica sau suma maxima (mai rar). Oricum nu acopera saracia pe care PNL si PSD au adus-o prin inactiune in ultimii doi ani. Va rog votato AUR sa scapam de tradatori!
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468