REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Valul al treilea: Constănțenii nu se opresc din cumpărături, în contextul pandemiei de coronavirus

Valul al treilea: Constănțenii nu se opresc din cumpărături, în contextul pandemiei de coronavirus

Replica API 24 martie 2020 | 00:15 1815

Episodul al treilea din „constănțenii dau năvală în magazine” continuă cu succes în exterior și nu pe micile ecrane ale televizoarelor. Agitația a cuprins din nou supermarket-urile, hypermarket-urile și piețele constănțene de teama cetățenilor de a nu rămâne fără provizii în perioada pandemiei de coronavirus. La fel cum valurile vin rând pe rând la țărm, la fel și constănțenii au bătut la ușa magazinelor încă de la primele ore ale dimineții, fără a ezita în a cumpăra orice ce le pică în mâini. Cu mască, cu mânuși de protecție, aceștia au stat la cozi interminabile în Carrefour, Auchan, așteptând să intre în posesia produselor. Se pare că Black Friday a început mai devreme în acest an și durează de ceva timp, mai în glumă, mai în serios. Se poate observa în imagini cum lumea așteaptă în exteriorul alimentarei la Carrefour.

Magazinul Lidl din Tomis 3 încă rezistă cu brio valurilor de constănțeni, care vin de la primele ore ale zilei, chiar dacă spre seară, rafturile sunt golite, iar curajoșii care își mai fac apariția, rămân în cele din urmă cu „prada” cea mai mică.

Piețele sunt de asemenea goale, doar câțiva comercianți își mai fac apariția, chiar și pe o vreme ploioasă, să vândă câteva fructe și legume. Însă fără succes, lumea preferă supermarket-urile și hypermarket-urile, chiar dacă sunt nevoiți să stea la cozi. Măcar sunt adăpostiți de ploaie.

Magazinul Profi din Tomis 3 o duce destul de bine, având în vedere că încă mai are destule produse pe rafturi, deși la capitolul paste au totuși un deficit.

Concluzia este simplă. Agitația va continua și în perioada următoare, mai ales că secțiunea de cumpături este prevăzută în măsurile date de Guvern, fiind un motiv întemeiat pentru a ieși din locuință, între orele 06-22.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand intinzi copita trebuie sa ai matzul gros si rahat vartos.
0
0
Important e sa ai camara plina cand te pun in cosciug, nu?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212