REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

VAMA VECHE, POLUL SUDIC al DISTRACȚIEI din WEEKEND: a fost HAOS! VIDEO

VAMA VECHE, POLUL SUDIC al DISTRACȚIEI din WEEKEND: a fost HAOS! VIDEO

Replica API 4 mai 2021 | 09:44 3212

Turiștii au dat năvală în acest weekend pe litoralul românesc! Mulți dintre ei au venit încă de vineri seară, iar polurile distracției au fost în Mamaia și în Vamă. În stațiunea din sudul litoralului tinerii au petrecut non-stop, temperaturile fiind de partea lor, precum și aburii alcoolului. Nu au lipsit nici sancțiunile date de oamenii legii pentru nerespectarea prevederilor impuse de pandemie și nici munții de gunoi, specifici petrecerilor în Vama Veche.

În minivacanța de 1 mai și Paște s-a dat, pentru prima data în acest an, adunarea în staţiunea nonconformiştilor, Vama Veche! Români de pretutindeni, dar și cetățeni străini au „poposit” în cea mai sudică stațiune de pe litoralul românesc pentru distracția specifică acesteia. Dacă în nordul litoralului, luxul și opulența au fost cuvintele de bază, în Vamă, turiștii s-au distrat ca în vremurile bune. Plaja a fost împânzită de tineri cu chef de distracţie, fie că era zi sau noapte. Ce-i drept, temperaturile au ținut din plin cu turiștii, gradele din terometre atingând maxima 29 de grade Celsius, pe timpul zilei.

Video:

Sursa video: Pegingină Radu

Aglomerație pe șoselele din sudul litoralului

Încă de vineri, 30 aprilie, când s-a dat startul distracției, românii au dat năvală pe litoralul românesc. În drumul lor spre cazări au dat, însă, de „obișnuitele” cozi din trafic. Șoferii nu au ezitat să se arate nemulţumiţi de cozile formate de-a lungul stațiunii, dar nu au avut ce face dragostea de mare fiind mai mare decât orice altceva.

Video:

În urma vamaioților… doar gunoaie

După petrecerile de pomină date în stațiunea nonconformiștilor, au rămas mormane de gunoaie și sticle de alcool îngropate în nisip. Firma de salubrizare parcă nu reușea să facă față miilor de turiști.

Amenzi, pe bandă ruantă

Plaja, cluburile şi terasele de la malul mării au fost pline ochi până la ora înserării. Măsurile impuse în pandemie prevăd ca după ora 22:00 să nu mai fie prezent nimeni pe stradă, așa că oamenii legii au intrat în acțiune. Astfel, în cursul sâmbătă, polițiști din cadrul Biroului de Poliţie Vama Veche - 2 Mai, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la trei terase din stațiunea Vama Veche numărul clienților depășea capacitatea admisă de prevederile legale în vigoare, fiind încălcată astfel măsura distanțării fizice între persoane. Polițiștii constănțeni i-au identificat pe administratorii societăților comerciale în cauză, aceștia fiind sancționați contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei fiecare, potrivit Legii 55/2020.

Organizatorii unei petreceri, amendați

La data de 1 mai a.c., în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Biroului de Poliţie Vama Veche - 2 Mai, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe plaja din dreptul unei terase din stațiunea Vama Veche, mai multe persoane dansează, încălcându-se măsurile de distanțare fizică. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani, ar fi organizat petreceri pe plajă, mai exact ar fi difuzat muzică prin intermediul unor boxe alimentate cu generator de curent, aceștia fiind sancționați contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, potrivit Legii 55/2020. Polițiștii constănțeni au procedat la îndepărtarea persoanelor în cauză, punându-le în vedere să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de Covid 19.

17 persoane sancționate

Totodată, polițiștii Biroului de Poliţie Vama Veche - 2 Mai au aplicat 17 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.500 de lei, (dintre care 10 avertismente), persoanelor care nu au respectat măsurilor de protecție individuală sau au încălcat normele de conviețuire socială, ordine și siguranță publică.

Mai multe articole pe acest subiect puteți citi aici:

A început NEBUNIA în Vama Veche! Zeci de tineri, fără MASCĂ

Video! Petreceri de POMINĂ în VAMA VECHE

A ÎNCEPUT JIHADUL: POLIȚIȘTII au ARS la BUZUNARE patronii de LOCALURI din VAMĂ!

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Persoanelor din nisip sa isi vada parintii ce artiste tin la usa ?
3
1
daca vii mii de persoane ,unde sa arunce gunoiul ?in cele 10 tomberoane din Vama?pai ei cheltuiesc zeci de mii de euro acolo..a fost furnicar ,plus ca lumea in vama nu consuma o shaorma si un cola ...Da,referitor la Mamaia ,faza cu lux si opulenta deja e tot mai des folosita si imi da o senzatie de voma ..Un fake de statiune cu pretentii de Miami ..unde toate proastele cu 10 clase primare si cocalari basinosi cu pretentii de mafioti ,vin si beau spumant ,nu Champagne ,ca aia e de la mama ei din Franta si e doar una ,si sparg seminte ,fac poze sa moara dusmanii ce tari sunt ei ..boratura .
44
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614