REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Vanilla Ice susține că a fost cerut în căsătorie de Madonna când erau împreună: „Credeam că bărbatul trebuie să facă asta”

Vanilla Ice susține că a fost cerut în căsătorie de Madonna când erau împreună: „Credeam că bărbatul trebuie să facă asta”

Valentina CAMARA 3 februarie 2023 | 00:00 399

Mulți fani probabil că au uitat, însă Madonna a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Vanilla Ice în urmă cu mulți ani. Rapperul susține că a fost cerut în căsătorie de celebra cântăreață atunci când erau împreună. De ce spune artistul că a fost speriat de presupusul gest al vedetei.

Vanilla Ice sustine ca a fost cerut in casatorie de Madonna cand erau impreuna: „Credeam ca barbatul trebuie sa faca asta”

Madonna, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din întreaga lume, a avut o relație cu rapperul Vanilla Ice la începutul anilor 1990. După atâta timp, artistul spune că vedeta ar fi vrut să îi pună inelul pe deget.

Madonna l-a cerut în căsătorie pe Vanilla Ice?

Vanilla Ice, în vârstă de 55 de ani, a mărturisit în cadrul unui podcast că fosta lui iubită, Madonna, l-ar fi cerut în căsătorie. Cei doi au început o relație după ce s-au cunoscut la un concert din Los Angeles.

Rapperul a oferit mai multe informații despre relația lor. Dacă până acum ar fi ales să fie discret, iată ce dezvăluiri a făcut. Vanilla Ice spune că ar fi afla de la Charles Koppelman că artista își dorea să îl cunoască.

La ceva timp după ce au decis să formeze un cuplu, Madonna ar fi vrut să fie sigură că rapperul era doar al ei, așa că l-ar fi cerut în căsătorie sau cel puțin așa susține el.

Vanilla Ice ar fi refuzat-o pe celebra artistă, invocând motivul că era prea repede pentru un pas atât de important. Artistul a ținut să precizeze că ar fi fost speriat de propunerea făcută de cântăreață.

Ce a dezvăluit rapperul

Cunoscutul artist a mărturisit că i-ar fi spus Madonnei că era prea tânăr pentru a ajunge la căsătorie. Vanilla Ice consideră că presupusul gest făcut de vedetă ar fi fost nebunesc, mai ales pentru că bărbatul ar trebui să facă acest pas, în opinia lui.

„Lucrurile mergeau nebunesc de repede. Eram: „Ce? Credeam că bărbatul trebuie să facă asta (n.r. cererea în căsătorie)”. Ce vrei să spui? Stai puțin. Este mult prea repede. Eu de abia încep aici și sunt mult prea tânăr pentru asta. Așadar, da. A fost nebunesc. Cu cât mă gândesc mai mult, cu atât mi se pare o nebunie mai mare”, a mărturisit Vanilla Ice în cadrul unui podcast.

Vanilla Ice și Madonna au decis peste ceva timp să se despartă și să meargă pe drumuri separate în viață, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272