REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Vârstnice VIOLATE la Ostrov! Agresorii, din familii care și-au ABUZAT mamele!

Vârstnice VIOLATE la Ostrov! Agresorii, din familii care și-au ABUZAT mamele!

Replica API 28 iunie 2017 | 13:32 687

foto: malawinewsnow.com

Două octogenare din Ostrov au trecut prin clipe cumplite în noaptea de 21 spre 22 iunie. Doi tineri au intrat în case, peste ele, le-au agresat, iar una dintre victime a fost violată vaginal și anal. Ce este și mai dubios se leagă de faptul că ambii agresori au frați care sunt arestați tot pentru viol, unul asupra unei vârstnice tot din Ostrov, și celălalt asupra propriei mame! Menționăm și faptul că violatorul a purtat la gură fularul sustras de la prima victimă în timp ce întreținea raporturi sexuale cu cea de-a doua. Oamenii legii au intervenit în forță.

UPDATE: Cei doi indivizi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile!

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de viol, tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal și furt calificat, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, Postului de Poliție Ostrov și cei ai Direcției Operațiuni Speciale, i-au depistat pe Petrică Tîrîș, în vârstă de 20 de ani, Costică Tercaru, în vârstă de 34 de ani și Dumitru Aurel Poștaru, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Ostrov – județul Constanța, bănuiți de comiterea faptelor. Astfel, în noaptea de 21 spre 22.06.2017, în jurul orei 1.00, cei trei bărbați au intrat prin efracție în locuința unei femei, în vârstă de 81 de ani, din localitatea Ostrov, prin spargerea geamului ferestrei, de unde ar fi sustras un telefon mobil și un fular, prejudiciul fiind estimat la 200 de lei. În tot acest timp, Poștaru a stat la poartă, ținând de 6. Când cei doi au ieșit, el a refuzat să mai meargă cu ei, alegând să plece în direcția opusă. Ulterior, în jurul orei 2.00, Tîrîș și cu Tercaru ar fi pătruns în locuința unei alte femei (ușa era neasigurată), în vârstă de 85 de ani, tot din localitatea Ostrov. Tîrîș a lovit-o cu pumnul în zona feței, a trântit-o pe pat, a amenințat-o cu moartea, după care ar fi întreținut raporturi sexuale anale și vaginale cu persoana în cauză. Însă, în timp ce făcea toate aceste fapte, purta la gură fularul sustras de la prima victimă, alb. În tot acest timp, Tercaru a căutat prin casă. Tot ce a găsit a fost suma de 170 de lei. La primele ore ale dimineții, victimele au sunat la Poliție. Față de inculpații Petrică Tîrîș și Costică Tercaru a fost pusă în mișcare acțiunea penală, fiind reținuți pentru o perioadă de 24 de ore și introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 28.06.2017 au fost prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cel de-al treilea bărbat, Dumitru Aurel Poștaru, este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la furt calificat. Menționăm că Tercaru este cunocut cu antecedente penale, fiind vorba despre mai multe furturi, comise pe vremea când era minor.

Ce spun procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au precizat că, în noaptea de 21 spre 22.06.2017, inculpaţii Tîrîș Petrică, Tercaru Costică și Poștaru Dumitru Aurel, au pătruns prin escaladarea gardului în curtea imobilului locuit de persoana vătămată C.M. situată în localitatea Ostrov, județul Constanța, acesta din urmă a asigurat paza locului faptei, în timp ce prin forțarea și escaladarea unei ferestre numiţii Tercaru Costică și Tîrîș Petrică au pătruns în interiorul locuinţei, de unde au sustras un telefon mobil marcă necunoscută, cu sistem de închidere tip „clapetă”, cauzând un prejudiciu în valoare de 200 lei. Întrucât persoana vătămată a aprins un bec ce lumina exteriorul locuinţei, cei trei au fugit de la faţa locului. În continuarea activităţii infracţionale, după aproximativ o jumătate de oră, inculpatul Tîrîş Petrică împreună cu inculpatul Tercaru Costică au pătruns în curtea unui imobilul situat în localitatea Ostrov şi, ulterior, pe o fereastră lăsată neasigurată, au pătruns în interiorul locuinţei, au imobilizat-o pe persoana vătămată S.E., după care, prin exercitarea de violenţe fizice şi ameninţări cu moartea au determinat-o să le comunice locul unde are depozitate sumele de bani şi valorile, deposedând-o astfel de suma de 170 lei. În aceleași împrejurări, inculpatul Tîrîș Petrică, profitând de vârsta foarte înaintată și de imposibilitatea victimei de a se apăra a întreţinut raporturi sexuale normale şi anale cu aceasta împotriva voinţei sale. La data de 28.06.2017 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au formulat o propunere de arestare preventivă faţă de inculpaţii Tîrîș Petrică şi Tercaru Costică iar Judecătoriei Medgidia a admis propunerea de arestare formulată pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 28.06.2017 și până la data de 27.07.2017, inclusiv. Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Fratele lui Tîrîș a VIOLAT o vârstnică de 89 de ani!

Amintim și faptul că, urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de viol, polițiștii din cadrul Secției 8 Rurale Băneasa l-au identificat pe Florin Tîrîș, în vârstă de 34 de ani, din localitatea Ostrov – județul Constanța, bănuit de comiterea faptei. Astfel, la data de 15.04.2017, bărbatul în cauză ar fi pătruns în locuința unei femei, în vârstă de 89 de ani, din localitatea Ostrov, unde ar fi întreținut raport sexual cu aceasta. "Din investigaţiile efectuate de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia a rezultat suspiciunea rezonabilă că inculpatul TîrîşFlorin în noaptea de 14 spre 15.04.2017, în jurul orelor 0200, a pătruns fără drept în domiciliul persoanei vătămate, G.B., din comuna Ostrov, județul Constanţa şi prin constrângere, profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra datorită vârstei înaintate, a obligat-o pe aceasta să întreţină raporturi sexuale normale. În data de 16.04.2017 s-a dispus reţinerea inculpatului Tîrîş Florin pentru 24 de ore, fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de viol", potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia. Bărbatul în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță, iar la data de 17.04.2017 a fost prezentat instanței de judecată din Medgidia, care a dispus măsura arestării preventive.

Fratele lui Tercaru și-a VIOLAT propria mamă!

Amintim că o altă femeie din Ostrov susține că a trecut prin clipe de coșmar. Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de către nora femeii de 53 de ani, soţia celuilalt fiu al ei, în ziua de duminică, 27 aprilie, care a relatat prin ce a trecut soacra ei. Mai exact, la orele prânzului, individul, Mihai Tercaru, de 34 de ani, a ajuns acasă aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. A început să-şi lovească mama, după care a ţipat la ea, ordonându-i să se dezbrace, după care a întreţinut raporturi sexuale. Cum a scăpat din infern, victima a fugit la locuinţa celuilalt fiu al ei, care locuieşte la câteva case distanţă, dar a găsit-o acolo pe noră, căreia i-a povestit tot, aceasta sunând direct la Poliţie. Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului, unde l-au găsit şi pe presupusul inculpat. Aceştia au stabilit că femeia se afla şi ea sub influenţa băuturilor alcoolice, nu prezenta urme de violenţă pe corp, dar medicii legişti au confirmat actul sexual. Individul a fost audiat şi şi-a recunoscut vina. De asemenea, menţionăm că Mihai doar ce fuseuse eliberat din penitenciar, unde a ispăşit o pedeapsă pentru lipsire de libertate. În plus, se pare că toată familia este cunoscută ca fiind cu probleme în societatea din Ostrov. Şi unul dintre frații lui Mihai are antecedente penale, fiind implicat în mai multe scandaluri.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sictir tuturor
0
0
transafire nici e astia nu i-ai prins i-au prins alte servicii. La cat stai in ostrov vii la 10 pleci la 12 cu complicitatea lui coms florea este normal.
1
0
domnului colonel nelu dutu ca i-a prins pe violatori
0
0
Poza e fenomenala! Daca barbatii folosesc mana in loc de s..a, inseamna ca nu se mai cheama viol ci manareala.
3
0
Asa este cu salariul
1
1
Politistii de laninvestigatii criminale ar trebui sa primeasca salariu de excelenta nu Seful de Post de la ostrov. Dar cum aceste salarii se acorda pe vin, fructe si miei sa trains a nea didel !!!!
2
1
Ostrov este plin de moldoveni!
5
3
Tanti aglaie,tu da-ti paianjenii la o parte ca uite acusica vine asta de la 12:19 sa te colinde putin ca esti in floarea varstei
1
0
Am 86 de anisori si astept sa vina careva si la mine cu violu
0
4
Ptr 12:19 Ptr tine ar fi mai potrivita o poza cu un pacient in camasa de forta,asa ca sa-ti faci o imagine cum iti sta fara sa te uiti in oglinda.Mie imi place sa nu simti ca te chinuiesti
5
1
Adevarul e ca daca puneau o poza cu o carte toti se apucau sa citeasca. Imi place gandirea...
2
12
Ostrovu nu-i la Vaslui,,,,e pe malu dunari in Dobrogea.
2
1
Si voi,replica,ce faceti cu fotografia aia?!Le starniti apucaturile si la alti ,,ganditori,, cu ce au in chiloti?Ca la reclame!,mai aveti sa scrieti sugestie de prezentare!!!
3
0
Moldoveni violatori
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614