REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
16.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Varujan Pambuccian: O să susţinem un Guvern PNL

Varujan Pambuccian: O să susţinem un Guvern PNL

Replica API 15 octombrie 2019 | 02:16 530

Varujan Pambuccian, foto stiripesurse.ro

Liderul grupului parlamentar al minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian, a declarat luni că deputaţii grupului său vor susţine un Guvern PNL.

"O să susţinem un Guvern PNL şi nu am pus condiţii pentru susţinerea aceasta, ci am discutat chestiunile pe care ni le dorim de la acest guvern, care sunt în linii mari chestiuni care ţin de minorităţi şi de culte. (...) Ne-am dori, de exemplu, ca Departamentul pentru culte să rămână în subordinea primului ministru, aşa cum a fost şi până acum. Ne-am dori ca o serie de chestiuni legislative care rămăseseră restante legate de minorităţi, nu mă refer aici la legea-cadru, să le trecem în anul care urmează", a afirmat Pambuccian, după întrevederea avută cu preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi alţi liberali.

Varujan Pambuccian a spus că garantează pentru toate cele 17 voturi din partea grupului parlamentar al minorităţilor naţionale.

El a subliniat că reprezentanţii minorităţilor naţionale nu şi-au dorit niciodată să facă parte dintr-un guvern.

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a precizat că discuţia a fost una benefică, menţionând că PNL a avut întotdeauna o relaţie de parteneriat cu minorităţile naţionale.

"Chiar dacă nu ştim cine a votat la moţiune fiindcă a fost vot secret, le-am mulţumit parlamentarilor din grupul minorităţilor care au dat un vot în favoarea moţiunii. I-am asigurat pe toţi că relaţia va rămâne o relaţie la fel de deschisă, de dialog, de colaborare şi foarte multă atenţie pentru problematica minorităţilor naţionale", a afirmat preşedintele PNL. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o sa-ti creasca barba mare asteptind sa faca astia sau altii ce spui tu acolo!!!!
1
0
Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate.
2
1
Varujan Par-pubian... hai sictir!
4
2
Imblanitul asta, care mananca banii de pomana de o gramada de ani, e unul din votantii pro motiune. Acum se da pe langa PNL si Ciolannis-sase-case. Astia de la minoritati trebuie desfiintati. Ei fac adesea jocurile politice in numele unui intreg popor, din interese doar de ei stiute si doar pentru profirul lor. Asta numai in Romania se poate...
3
5
Cum ati tradat PSDul la motiune la fel o sa procedati si cu PNLul.Deoarece nu sunteti emanati din urne ca urmare a votului popular portofoliile voastre trebuiesc desfiintate sa nu faceti voi diferenta intre bine si rau la motiuni de cenzura.In somaj cu voi cwrvelor!
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468