REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Varujan Vosganian a răbufnit pe tema corupției: „Meseria asta nobilă a dării de mită nu e doar brățară de aur, ci e și pe viață“

Varujan Vosganian a răbufnit pe tema corupției: „Meseria asta nobilă a dării de mită nu e doar brățară de aur, ci e și pe viață“

Replica API 6 iunie 2019 | 01:27 515

Varujan Vosganian

Deputatul ALDE Varujan Vosganian apreciază că lupta împotriva corupției este subminată de faptul că procurorii nu tratează cu aceeași măsură pe cei care dau mită, în raport cu cei care primesc.

"Până când darea de mită nu va fi pedepsită la fel de aspru ca luarea de mită, lupta împotriva corupției va fi făcută cu jumătate de măsură și folosită mai degrabă ca armă politică. În România de azi cei care dau mită nu doar că nu sunt pedepsiți, dar sunt colaboratori merituoși ai procuraturii, trăgând numai foloase.

Ba mai mult, socotind că unii își aduc „brusc” aminte peste zece – cincisprezece ani că au dat mită cui trebuie, meseria asta nobilă a dării de mită nu e doar brățară de aur, ci e și pe viață", scrie Varujan Vosganian pe Facebook.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa inteleg ca vorbesti in cunostinta de cauza. Nu tu esti acela care trebuia sa fii in puscarie sau te-a ajutat miruitul?
3
0
Ai dreptate Varujane, dar nu toti romani sunt parlamentari,speciali,politisti,securisti sau alte specimene d astea sa li se ofere drepturile gratuit.Despre sanatate dar si alte drepturi care tin de birocrati bugetari locali sau centrali vorbesc.
3
0
Smiorcaitul asta, parca anul trecut isi tragea mucii prin parlament sa-l scape de a fi judecat! L-au miruit parlamentarii, patriHOTII coalitiei penale, la fel ca si pa sef'su, alta loaza penala si el si tariceanu.
7
0
Daca nu a iesit nimic cu ALDE, formatiune spre evaporare, incepe sa planga ca vrea alti parinti. Plansul unui barbat la tribuna, ca si in Scrisoarea pierduta , umilitor.
3
1
javra comunista acuma vrei sa scapi de cine stie ce mituitor,ti-ai facut si partid de hoti patentati,muie ba rahat locum
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108