REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

VASILIEV cere DAUNE de la un fost COLEG de partid, pentru că l-a DENIGRAT PUBLIC

VASILIEV cere DAUNE de la un fost COLEG de partid, pentru că l-a DENIGRAT PUBLIC

Replica API 16 februarie 2021 | 00:26 1999

Fostul senator și candidat la Primăria Constanța, Marian Vasiliev, a fost acuzat de fostul coleg de partid, Constantin Niţe, că ar fi avut datorii substanţiale în perioada alegerilor parlamentare din noiembrie 2012. Mai mult, Nițe a spus că Vasiliev ar fi fost reţinut timp de mai multe ore pe aeroportul din Paris în primăvara anului 2013 pentru nişte datorii către statul francez în valoare de 400.000 de Euro. Vasiliev a negat toate acuzațiile aduse de către Constantin Niţe, însă vrea și daune de la fostul său coleg.

În 2017, printr-o scrisoare deschisă adresată premierului de la acea dată, Sorin Grindeanu, Constantin Nițe îla cuza pe Marian Vasiliev, vicepreşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului la momentul scandalului, ar fi strâns datorii de zeci de mii de euro la bugetul de stat, prin care s-a decurs la executarea silită a bunurilor deţinute de acesta. Marian Vasiliev l-a acționat în instanțăp, la începutul anului trecut, solicitând daune morale de la fostul său coleg. Fostul senator UNPR susține că urmare a afirmațiilor lui Nițe, a fost discreditat, marginalizat de membrii de partid care au votat un alt președinte, pe un fond cel puțin îndoielnic de convocare, cvorum și vot. Mia mult, Vasiliev spune că, după acuzațiile aduse, l-au încercat emoțiile negative, respectiv rușinea, tristețea, neliniștea, umilirea, marginalizarea, frustrarea, izolarea etc.

La finele anului trecut, Tribunalului i-a respins acțiunea, ca nefondată. Însă, pe 12 februarie a.c., Vasiliev a formulat recurs, la Curtea de Apel.

Ce spune Nițe în scrisoare

În scrisoare era stipulat astfel: „În acea perioadă (n.r. în preajma alegerilor parlamentare din noiembrie 2012) domnul Vasiliev Marian deţinea mai multe firme pe care le administra şi care în timp au adunat zeci de mii de euro datorii la bugetul de stat, motiv pentru care s-a trecut la executarea silită a bunurilor pe care le obţinea proprietate domnul Vasiliev respectiv casă, autoturism, iar dumnealui împreună cu familia formată din mamă, soţia şi cele două fete au trebuit să se mute cu chirie, neavând nici un venit bineînţeles că le-am ajutat necondiţionat”. În replică, Mihai Vasiliev a precizat că a avut o firmă care s-a ocupat de construcţii în Franţa şi pentru a acapara piaţa imobiliară din hexagon a mers pe ideea de a construi mult mai ieftin case, sub nivelul pieţei, de unde abia erau acoperite costurile materialelor. Afacerea nu a avut succes, iar firma, între timp, cumpărase terenuri în România. Pentru a acoperi datoriile strânse în perioada respectivă, terenurile au fost date, 10 ha pe malul lacului la Corbu, 1,7 ha la Vadu, un teren de 1000 mp intravilan la Constanţa, dar şi o camionetă şi alte bunuri. Firma a fost pusă în lichidare. (…) Gurile rele spun că peste tot pe unde a stat a lăsat datorii, de aceea și schimba des chiriile, nu o dată în acea perioadă mi s-a plâns mie și soției mele mama lui și soția spunând citez „vine foarte rar acasă și nu ne ajută cu bani”

Așa se face că și-a distrus familia pe care apoi a și abandonat-o”, este menționat în scrisoarea redactată de către Constantin Nițe. În replică, Marian Vasiliev a precizat ferm că el a locuit în permanență cu mama lui, iar de fiecare dată când era plecat în interes de serviciu, femeia era acompaniată de către o menajeră cu care femeia formase o legătură strânsă. Femeia nu a dus lipsă de nimic cât a trăit, după cum afirmă fostul senator.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Escrocul se naste cu talent' talentul lui este sa convinga lumea sa investeasca in ideeile lui, are puterea asta de a te transforma in prostul lui, a gasit niste investitori straini pe care i a prostit ca cumpere terenuri pe firma lui' ireal, escrocul' dupa ceva timp, le-a vandut & si-a insusit banii, acet Marian Vasiliev ar trebui sa i funde puscaria multi ani de zile, a pacalit foarte multi oameni, vad ca pozeaza pa Facebook intr un om al dreptatii, cand era senator se poza in smecher, acum vrea sa fie justitiarul Romaniei, escrocule, nu iti merge..m
4
0
Ai iesit senator pe baza colegiului 3 care a avut un scor de 24.6 % !La fel si Condurateanu de la Buc! Apoi v adurut in cur de electorat !Nimic nu ati facut pentru oameni!
3
0
Vasiliev, escrocule, da-le banii inapoi lui Ciprian Juncu din Mangalia si lui Dan Cotarla din Medgidia. Le-ai promis ca ii pui directori la Santierul 2 Mai si la ANIF si ai fugit cu banii...Pramatie ce esti!
5
0
Dar stie sa bage ata in ac
3
0
Sa vina recorderu si la apele romine constanta sa ne scape de nite nu stie nici formula chimica a apei
6
0
Un ditamai articolul pentru doua nulitati, pe nite il gasiti la apele romane daca doriti sa il scuipati
6
0
Iulian Camburu iti spune ceva? A ajuns boschetar, de ce? Pentru ca a facut imprumut pentru un nenorocit ca tine, omul a ramas cu umprumutul iar vasiliev cu banii, banii s0au dus, la fel si casa omului care i-a fost luata de banca, mare nenorocit acest marian vasiliev, nu merita litere mari, la puscare trebuia sa ajungi pentru toate inselaciunile pe care le-ai facut. Ai luat bani de la oameni ca sa faci afaceri, ai nenorocit o gramada de oameni, ORDINARULE!
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468