REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Vedetele, alături de Camelia, o tânără care se luptă cu leucemia

Vedetele, alături de Camelia, o tânără care se luptă cu leucemia

Replica API 25 martie 2013 | 00:00 112

Acţiune caritabilă

Acţiune caritabilă

Când totul ar trebui să fie altfel, visele frumoase se dărâmă, într-o clipă, la numai 23 de ani. Cami luptă să trăiască cu o boală cumplită, pe când alţii la vârsta ei îşi croiesc un viitor. Impresionaţi de povestea tristă a Cameliei Elena Rusu, tânăra care a fost diagnosticată cu leucemie acută mieloblastică şi pentru a supravieţui are nevoie de un transplant de măduvă, artiştii îşi unesc forţele într-un megaconcert caritabil, eveniment ce va avea loc joi, 28 martie la ora 22.00.

Andreea Bănică, Ştefan Stan, Ionuţ Galani, Gipsy Casual, Valentin Luca, Cross Over, Andreea Olariu, Alb Negru, Da'Cruz, Robert&Band şi Blaxy Girls vin să cânte alături de Cami în Club Crush din Constanţa. Iubitorii de distracţie prezenţi joi, vor avea parte de un super concert, cu cele mai îndrăgite hituri, cu o atmosferă incendiară, în acelaşi timp cu posibilitatea de a o ajuta pe Cameliei Rusu. Scopul acestei acţiuni este cel de a strânge fonduri pentru Camelia, a cărei singura şansă la viaţă este un transplant de măduvă, care costă 150.000 de euro şi urmează să fie realizat în Italia. Suferinţa prin care trece şi care o macină o puteţi vedea într-un film postat pe youtube, acolo unde îşi exprimă tristeţea. "În mai 2012, mai precis pe 9, pentru început am făcut o infecţie la o măsea, nu mi-am dat seama că e grav, ca orice om care face o infecţie am tratat-o cu pastile, cu antibiotice după ureche, nu m-am dus la medic. Mi-au apărut nişte vânătăi, am crezut că sunt normale, nu mi se părea ceva ieşit din comun. Îmi acuzam prietenul că mă ciupeşte de mână şi din cauza lui mă învineţesc şi îi rugam să nu mă mai ciupească, fiindcă o să zică mama că mă bate. Mi-am dat seama că ceva nu e în regulă, am mers să fac analize şi medicii au început să îmi zică că s-ar putea să mă internez, uşor, uşor, să vedem cum ies analizele. Am spus atunci: Nu, eu nu mă internez, eu mă simt bine. Adică, eu, nu am nevoie să mă internez, de ce să mă internez?! Nu ştiam ce înseamnă toate astea, nu mi-a zis tata nimic. Nu ştiu cum să descriu, e groaznic. Durerea e acută. Practic îţi găureşte osul şi îţi extrage măduvă, pentru analize. A doua zi mă duc la doctor să vorbim şi aflu că îmi trebuie transplant! Şi am început chimioterapia, exact în ziua când am primit vestea", aşa îşi descrie Camelia coşmarul prin care trece. În prezent, Camelia Rusu urmează un tratament la Spitalul Colţea din Capitală.

Tatiana BELIUŢA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272