REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Vedetele au ajuns deja la Neversea! Cum s-au îmbrăcat Alexia Eram, Zannidache, WRS și alte celebrități la festival

Vedetele au ajuns deja la Neversea! Cum s-au îmbrăcat Alexia Eram, Zannidache, WRS și alte celebrități la festival

Replica API 9 iulie 2022 | 00:00 3506

A început nebunia Neversea, joi, 7 iulie 2022, iar pe litoral și-au făcut apariția și primele vedete de la noi. Printre ele se numără Alexia Eram și WRS, care a cântat în deschiderea festivalului.

Constanța este capitala distracției în următoarele zile. E locul unde zeci de mii de români, printre care o sumedenie de vedete, se vor bucura de festivalul Neversea 2022!

Primele vedete care au ajuns la Neversea 2022

Spectacolul a început joi, 7 iulie 2022, iar pe plaja din Constanța și în cluburile din Mamaia și-au făcut deja apariția o serie de nume cunoscute din peisajul monden.

Alexia Eram, Mario Fresh, WRS, Cucu Gram de la Noaptea Târziu, Zannidache, Emily Burghelea sau Arkanian sunt doar câțiva dintre cei care au plecat ”de urgență” pe plajă.

Unul din artiștii care a concertat aseară este Andrei Ursu, alias WRS, reprezentantul României din acest an la Eurovision. Tânărul buzoian a ieșit în evidență cu ținuta. A ales ceva lejer, dar extrem de actual. Băiatul a apărut în pantaloni din denim în două nuanțe și o bluză albă cu dungi negre. Aceasta a fost una din ținutele pentru show.

Fata Andreei Esca, Alexia Eram, a fost ceva mai îndrăzneață în prima zi de festival. Influencerița care recent a bifat și facultatea, la Londra, nu s-a sfiit să își arate decolteul pe plajă și în discotecă. Peste sutien, Alexia a pus un maiou din plasă, care i-a scos în evidență formele.

Mario Fresh, iubitul Alexiei, a preferat mai mult compania prietenilor. Din gașca lui a făcut parte și Cucu de la Noaptea Târziu, care a vrăjit-o pe influencerița Jasmine Saraj cu basca lui roz, scrie fanatik.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
articol de doi lei, astia sunt copii ratati, facuti din...epru beta,,storsi, trantorii societatii
0
0
cine sunt nulitatile astea ???
0
0
vedete??????????
1
0
cit de prst sa fii ca a urmaresti o maimuta sau maimutoi,influenceritze?ce sa influenteze ala,gunoiul din curte?un p***t pare inteligent ptr aia mai tmpit decit el.vedetele ulii sint doar cu numele,dac stai in kurul gol si ti.o pui cu un maimutoi tatiat gata,esti mare vedeta.ma lesi..
0
0
in afara de faptul ca a iesit prin vaginul andreei esca de ce e individa alexia vedeta ?
1
0
Nevershit e cool
1
0
Ce vedeta pwlii mele este
0
0
Ca astia sunt cei carora copiii vostri le dau folow si like pe social media.voi n fata copiilor n aveti autoritate dar astia daca arunca o provocare bastarzii vostrii conceputi in birouri scari de bloc masini etc,sar in sec 2 sa o puna n aplicare.si de aici imfluenceri si vedete.ca n aveti grija de progenituri si ca ii lasati liberi ca voi sa va fu teti cand vreti.generatia pl mele o adunatura de avortoni si bastarzi facuti din la ba si carati de muste.copiii vostri sunt cei care i fac vedete
0
0
Care vedete, toate pitipoancele pe care mass media le face vedete. Sictir.
0
0
si deasupra alte ...verdete , o tara de verdete ! dar e seceta mare de ...ceva mai bun, s a uscat totul in ...jur!
0
0
Pun pariu ca nu au bacu
1
0
Da frate LEO!!! CELEBRITATI precum WRS etc si etcetera!!! Deci VRDETE TATA DE KALIBRU 90
0
0
Cine sunt astia ca nu a inteles nimeni!? Ce vedete????? Replica, aveti intelectul acestor maimutoi pe care voi ii promovati...chiar nu v-ati saturat de kkt de astea? Ziar de mahala, adunatura de asa zis ziaristi..ratati
2
0
Cine-s astia?
1
0
Care vedete?Hai sa fim seriosi!
0
0
Si unde sunt vedetele ca nu ati enumerat niciuna?
0
0
saracu, zici ca a scapat de la casa de copii
0
0
Fegeaba daca nu savureaza un cico in macara ,sunt doar 20 de locuri , dra Alesia ,etc ,etc tb sa-si rezerve azi un loc pentru editis 15 Neversea
1
0
Nu mai promovati nulitati...Toate aceste bagaboante si bagabonti doar aici sunt vedete in rest ...primaria Constanta prin pirghiile lor promoveaza circul si drogatii.....Rusine ! NEVERMUIE !
3
0
Super tare asta...ce ne-am face fara ea? Nu am stii sa ne imbracam, sa mancam. Noroc ca ne salveaza ea si cu masa.
0
0
Cineva trebuie sa faca ceva sa opreasca pe viitor mizeria asta de boschetareala numita neversi
0
0
Toate panaramele retardate sunt vedete in tara asta?
0
0
vedete torpiloare sau cum?maimutze manelizate retarde!
0
0
vai de pluaaaaa voastra!!!!
0
0
Rahat cu perje, numai cazaturi manelizate.
3
0
alexia eram celebritate doar ca e fisa lu esca in rest e o tuta manelista care si-o trege cu mario fresh adica cu un g***i .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212