REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

VEDETELE au dat BUZNA la mare, pe ultima SUTĂ de METRI...

VEDETELE au dat BUZNA la mare, pe ultima SUTĂ de METRI...

Replica API 23 august 2021 | 00:28 3063

Sezonul estival 2021 este pe punctul de a se încheia, asta face ca vedetele să ia cu asalt stațiunile de la malul mării pentru a se bucura de ultimele raze arzătoare ale soarelui. Și în acest weekend, vedetele și-au făcut apariția la malul mării, dintre care putem enumera: Daniela Gyorfi, Cristia Vasiu, Tavi Clonda și Gabriela Cristea, Laura Cosoi, Cătălin Cazacu sau Oana Zăvoranu.

(Ruby)

Cum sezonul estival este punctul de a se încheia, vedetele au tras o ultimă fugă la mare pentru a se bucura de ultimele raze ale soarelui, dar și de o baie în apa mării. Cei mai pretențioși au prezenți în nordul litoralului, în timp ce, cei mai mulți au preferat să stea departe de nebunie și s-au retras în sud. Spre exemplu, Laura Cosoi s-a aflat în Olimp, alături de cele două fete ale sale și-au petrecut vacanța la deja celebrul complex Novum by The Sea. Vedeta a fost surprinsă la piscina hotelului, fericită și zâmbitoare, semn că vacanța i-a priit din plin.

(Gabriela Cristea și Tavi Clonda)

Și Gabriela Cristea a plecat să se relaxeze, alături de soțul său, Tavi Clonda, și cele două fiice. Cei doi au ales de această dată stațiunea Jupiter. Aceștia s-au bucurat de vremea frumoasă și au profitat din plin de soare. Cei doi părinți au ținut să împărtășească și cu prietenii lor virtuali acestă perioadă de relaxare și voie bună, publicând poze pe rețelele de socializare.

Tot în sudul litoralului s-a aflat și Ruby. Artista a făcut senzație pe plajă cu formele sale. Focoasa nu și-a uitat fanii și i-a informat, frecvent, cu ceea ce face.Aceasta a fost cazată la Novum by The Sea. Ami, pe numele său real Andreea Ioana Moldovan, a fost prezentă și ea pe litoral, fiind cazată la Phoenicia Blue View Resort.(Cătălin Cazacu)

Cătălin Cazacu, distracție de zile mari pe Alezzi Yacht

Celebrul Cătălin Cazacu a fost prezent pe litoral și în acest weekend. Luptătorul s-a distrat pe atracția litoralului, pe Alezzi Yacht și nu a ratat șansa să împărtășească imaginile și cu fanii săi. Și Daniela Gyorfi a fost prezentă pe litoral, cântăreața susținând mai multe concerte.

(Alexia Eram)

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram s-a distrat alături de prietenii săi într-una dintre cele mai exclusiviste locații pe litoral. Dimineața, vedeta și-a băut cafeaua și a savurat micul dejun pe terasa de la Nuba. De asemenea, tot în partea de nord a stațiunii Mamaia, s-a aflat și Oana Zăvoranu alături de soțul ei. Cei doi au fost cazați la Hotel Phoenicia Holiday Resort.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si Ruby a dat buzna la mare? Parca era de la mare.
0
0
Pai de mine nu ati scris
4
0
cwrvelor replica!!!!!
12
0
cum sa stramba coardele.
12
0
Vedete bazgalite
10
0
Cum adica "pe ultima suta de metri"?
10
0
Astea sunt vedete cum sunteti voi jurnalisti!
40
0
bine. Si astia sau scaldat in kkt din apa marii.??? Toti gibonii vin si se kk si se pish in mare
28
0
Astea sunt vedetele ? Pai e plin si pe varianta de vedete din astea...
51
0
Doar un sejur in Afganistan le cuminteste!
44
0
Toate rapandulele vedete.
46
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468