REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
18.7° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Vedetele din România, șocate de crimele de la Caracal. Au transmis mesaje impresionante

Vedetele din România, șocate de crimele de la Caracal. Au transmis mesaje impresionante

Replica API 30 iulie 2019 | 00:00 426

Dan Negru

Crimele de la Caracal au șocat o Românie întreagă. Nimeni nu a putut rămâne impasibil la durerea familiilor care și-au pierdute fiicele aflate în floarea vârstei. Printre cei care au decis să-și strige indignarea au fost și mai multe persoane publice.

Dan Negru: ”Mi-am amintit de Drasius Kedys, lituanianul a cărei fetiță de 6 ani a fost agresată sexual de un pedofil influent. Pentru că nimeni nu l-a luat în seamă, și-a făcut singur dreptate și i-a executat pe toți cei implicați in molestarea fetiței lui. Spre asta ne îndreptăm ?! Răzbunarea personală e soluția când statul nu mai există!

Andreea Bălan: ”Părinte fiind, empatizez enorm cu părinții Alexandrei și ai Luizei...Oribil, îngrozitor, mulți trebuie să plătească pentru asta!”

Oana Roman: “Țara este e în comă fără șanse să mai poată fi resuscitată! Nu mai e nici o șansă acum. Poate peste 20 de ani, dacă de azi începe să se schimbe modul de gândire și dispar toți proștii, incompetenții și hoții din toate instituțiile statului!”

Adelina Pestrițu: ”Este cazul să ne trezim şi să facem ceva. Aceste scursuri ale societăţii merită să treacă prin cele mai groaznice chinuri!

Zi de zi asistăm la nenorocirile care se întâmplă în jurul nostru şi nimeni nu ia atitudine. Mi-aş dori să li se aplice pedeapsa cu moartea”.

Carmen Tănase: ”O fată sună la 112 de trei ori și spune că e răpită. STS, cu mare buget, nu reuşeşte să o localizeze. Poliția găsește adresa, dar nu intră pentru că nu are mandat, timp în care fetiţa este măcelarită, dincolo de poartă! Nenorociților, ne obligați să trăim în mânie”.

Amalia Enache: “Demisii în lanţ trebuie să urmeze, orice explicaţie este inutilă şi ruşinoasă, iar memoria acestei adolescente care a făcut tot ce era omeneşte posibil să se salveze trebuie să ne bântuie pe toţi într-atât încât să cerem răspicat pedepse pentru complicii criminalului, aşa-numitele «autorităţi»”.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care vedete?ce la face pe panaramele astea vedete?ca.si spun toti papagalii vedete,asta inseamba ca si sint?nu cred!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212