REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

”Vedetele” folosesc poze editate ca să facă impresie artistică!

”Vedetele” folosesc poze editate ca să facă impresie artistică!

Replica API 29 martie 2022 | 16:09 4888

În ultima perioadă, aplicațiile de înfrumusețare au devenit cel mai bun prieten al starletelor. Vedetele românești nu doar că o folosesc excesiv, ci de cele mai multe ori chiar fac abuz, iar pozele de aici vorbesc de la sine. Dintre cele mai cunoscute vedete care au fost prinse folosind aplicații se numără Bianca Drăgușanu, Andreea Tonciu, Raluca Bădulescu și, mai nou, Cătălin Botezatu.

.

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri din România a atras din nou atenția asupra sa.

Cătălin Botezatu

Creatorul a fost pus la zid de fani, după ce și-ar fi editat mai multe fotografii pe care apoi le-a postat pe rețelele de socializare. În timp ce unii l-au criticat pentru modul în care și-a editat fotografiile, alții l-au susținut și i-au transmis că orice ar face, tot frumos rămâne.

,,Ai mâncat după Raluca Bădulescu... mai lăsați aplicațiile de înfrumusețare, ca noi vă știm și for real!

Și for real cum suntem? Nașpa? Grași? Prost îmbrăcați? Frustrați? Pffff!”, i-a răspuns Botezatu. Iar schimbul de replici nu s-a oprit aici.

,,Dar nu cum vă editați pozele. Care e motivul pentru care vă plastificați atât în poze? Vă ascundeți de realitate? Nașpa, gras, prost îmbrăcat, sau frustrat, atâta timp cât nu îți editezi pozele în halul asta, devin calități. Fă un test. Și tu și Băduleasca. Luați pozele editate, si uitati-va în oglinda! Cum e? Așa-i că nu vă recunoașteți?! Cheers!”, a fost mesajul urmăritoarei.

,,Eu sunt același! Hai să mă vezi!!!”, i-a transmis Cătălin Botezatu.

Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu, împătimită a aplicațiilor de înfrumusețare

La 47 de ani, Raluca Bădulescu este o altă împătimită a photoshopului. Chiar dacă a slăbit peste 70 de kilograme și afirmă că se simte mai bine ca niciodată în corpul ei, jurata de la ,,Bravo, ai stil!”, nu se sfiește să-și modifice fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare.

La fel ca și prietenul său, Cătălin Botezatu, vedeta a fost aspru criticată de fani. ,,Nu vezi că ai capul disproporționat față de trup. De ce vă modificați fotografiile atât de mult?”, este unul dintre multitudinea de cometarii. Andreea Tonciu

Andreea Tonciu, cap de listă la editat fotografii

Nici Andreea Tonciu nu a scăpat de acuzațiile că și-ar modifica fotografiile. Nu este pentru prima oară când vedeta este prinsă în offside de fani. Vedeta a fost acuzată că își modifică atât fotografiile sale, cât și pe cele ale fiicei sale sau ale soțului, Daniel Niculescu.

,,Prea mult îți editezi pozele, Andreea. Deja ai exagerat prea mult. Tu ești frumoasă, arăți bine, ai un corp minunat, nu înțeleg de ce îți tot editezi pozele.”, sunt doar câteva dintre reacțiile negative.

Andreea Tonciu pare să ignore gurile rele și își modifică fotografiile în continuare.

Loredana Groza, acuzată că își editează fotografiile

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că Loredana Groza are un trup de invidiat la vârsta de 52 de ani. Cu ajutorul dietei, al sportului și al medicilor esteticieni, solista a reușit să fenteze trecerea timpului. Însă, iată că ar face orice să fie în centrul atenției. La fel ca și în cazul celor amintiți mai sus, artista a fost luată în colimator de fani.

,,Ai păcălit bătrânețea și cifra în buletin cu toate operațiile estetice și cu aplicațiile de înfrumusețare. Arăți de 25 de ani”, spune un fan al vedetei.

FaceApp și Photoshop, cei mai buni prieteni ai vedetelor

Aplicațiile folosite de vedete sunt FaceApp și Photoshop. Cu ajutorul aplicațiilor, în doar câteva minute poți deveni mai tânără, machiat sau cu un zâmbet de invidiat. FaceApp nu e singura aplicaţie care te transformă într-un adevărat star. Vedetele mai folosesc și VSCO, Snapseed.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce hidosienii mai alea baduleasca aia .Cit de timpiti sunt cei ce pun botul la "frumusetile " astea ?
1
0
Lui R.Badulescu fara tencuiala pe fata, daca ii pui o coasa in mana..............
0
0
Femeia cu barba, freak show, expozitie de pocitanii
0
0
asta stiu.. atat pot..
0
0
cand se fwut ,nu aveti ??. Noi din astea vrem sa vedem !
1
0
Pe aceste peresoane le numiti voi vedete? Hai ca ma faceti sa rid in hohote.
0
0
Am vomitat doua ore dupa ce am vazut pozele astea
1
0
,, vedete ,, depravati ordinari
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272