REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Vedetele și-au dat întâlnire la Neversea!

Vedetele și-au dat întâlnire la Neversea!

Replica API 12 iulie 2022 | 00:00 2108

Cel mai mare festival organizat pe o plajă de Europa, Neversea, a luat sfârșit. Și în acest an, vedetele și-au dat întâlnire la malul mării pentru a petrece pe ritmurile electrizante ale celor mai îndrăgiți artiști naționali și internaționali. Cântăreți, inflenceri, vedete de televiziune, toți s-au distrat pe The Island of Dreams! O parte dintre aceștia au ales să se cazeze în hotelul Nyota, deținut de fostul consilier Iustin Roman.

Și în acest an vedetele și-au dat întâlnire la cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa, fiind vorba despre festivalul Neversea. În cele 4 zile și 4 nopți de festival peste 150 de artiști naționali și internaționali de renume au electrizat Constanța.

Ellie White, fosta solistă a trupei Dj Project

Printre vedetele aflate la Neversea s-au aflat și actorul Bendeac, Codin Maticiuc, Dan Capatos, Andi Moisescu, Andreea Esca, Alexia Eram, Amalia Enache, Ștefania și Speck.

Alexia Eram

Și fosta componentă a trupei Dj Project, Ellie White a fost prezentă, Cucu de la Noaptea Târziu, Carmen Grebenișan și Alina Ceușan, inflencerii Șerban Lorena, Laura Maier, Irina Deaconescu, iubita fotbalistului Cristi Manea, dar și Delia și Alexandra Stan, care au și urcat pe scenă în ultima seară a festivalului.

Mihai Bendeac

Mihai Bendeac s-a făcut praf la Neversea

Fiind un împătimit al petrecerilor, actorul Mihai Bendeac a făcut-o lată la Neversea. La un moment dat, actorul nu se mai putea ține...foarte bine pe picioare, așa că a fost ajutat de Codin Maticiuc, și el sub aburii lui Bachus.

Codin Maticiuc, Andi Moisescu și Dan Capatos - click pe fotografie

La plecare, cei doi au urcat scările de la Modern, multe la număr, mai ales pentru doi oameni în stare de ebrietate. Sâmbătă dimineață, Mihai Bendeac își plângea de milă, de la hotelul Nyota, unde s-a cazat. Îi era destul de rău. ”Să-mi bag...cine o mai bea! Mi-e rău”, a spus Bendeac. Codin Maticiuc s-a distrat alături de Mihai Bendeac, Anca Dinicu. El a avut-o alături și pe partenera lui, căruia îi spune soție deja. E vorba despre Ana Pandeli, mama fetiței sale.

Andreea Esca

Vedetele s-au cazat la hotelul fostului cosilier Iustin Roman

Locația preferată a vedetelor a fost, și în acest an, hotelul Nyota din Mamaia Nord, deținut de fostul consilier Iustin Roman.

Speak și Ștefania

Mihai Beandeac, Ellie White, Speak și Ștefania, Andreea Esca și fiica acesteia, Alexia Era, sunt doar câteva dintre vedetele care au ales să se cazeze în locația pe care fostul consilier o deține în Mamaia Nord.

Delia

Număr record de participanți la Neversea!

Cea de-a patra ediție Neversea a adunat peste 260.000 de oameni, care s-au bucurat în cele 4 zile și 4 nopți de festival de peste 150 de artiști naționali și internaționali de renume.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan

Danny Avila, Alesso, KSHMR, Ummet Ozcan, Tchami, Parov Stelar, ZHU, Don Diablo, Nicky Romero, Quintino, Black Eyed Peas, Tyga, Alan Walker, W&W, Timmy Trumpet, Dimitri Vegas&Like Mike, Nervo, Brennan Heart, Steve Aoki, Tujamo, Azteck, Madeon și B Jones sunt headlinerii care au făcut senzație pe The Island of Dreams.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de citeori sa va spun ca alexia eram nu este vedeta doar ca a fost fatata de andreea esca
1
0
Acesta nu este un festival este o pacanea de muls prostii.
0
0
cwrvelor replica!!!!!!!!!!!!!!!!
0
0
nu uitati sa trageti apa dupa ei
3
0
Dan Capatos e vedeta ? Rau am mai ajuns !
1
0
cand vad cuvantul vedete ma gandesc instantaneu la un schelet intr un cosciug facand selfie uri.
1
0
Adica tarfe, pesti si cocalari!
2
0
au curs vedetele ca puteai aluneca pe o izda de vedeta si sa cazi in cap.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272