REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Vela a anunțat regulile de Paște: angajații MAI vor aduce lumina credincioșilor

Vela a anunțat regulile de Paște: angajații MAI vor aduce lumina credincioșilor

Replica API 14 aprilie 2020 | 19:58 4047

Marcel Vela a anunțat Acordul MAI cu Patriarhia Română, în contextul sărbătorilor Pascale.

Marcel Vela

„Având în vedere numărul mare de cetățeni de origine ortodoxă, ministerul vine în sprijinul Bisericii cu ajutor pentru clerici și credincioși. Vom ajuta Biserica la împărțirea sfintelor Paști și a luminii sfinte. Ținând cont de decretele prezidențiale, cât și de prevederile OM, am semnat împreuna cu Preafericitul Daniel un acord de susținere și sprijin pentru stabilirea unei acțiuni comune cu ocazia sărbătorilor pascale, prin distribuirea paștilor și a Sfintei Lumini. Prescurea sfințită în Joia Mare va fi distribuită vineri și sâmbătă, în intervalul orar 7-17, în afara lăcașurilor de cult, de voluntari și de angajați ai bisericii“, a spus Vela.

Lumina se va împărți de voluntarii bisericii și patrulele din coordonarea MAI, începând cu ora 20.00, sâmbătă.

Doi sau trei locatari de bloc pot oferi tuturor vecinilor lumina primita de la patrulele MAI.

Cadrele existente sub coordonarea MAI vor distribui Sfânta Lumină spitalelor și centrelor de carantină.

„Știu că ne e greu să respectăm regulile de carantinare, dar așa putem trece cu bine. Dumnezeu să ocrotească toți românii“, a încheiat Vela.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
LEGILE SUNT PENTRU FRAIERII CA NOI ... ASTIA CINSTITII ... STAM IN CASA DE MAI BINE DE O LUNA ... CA SA IASA TOTI BABALACII sa dea boala intre ei !!! BATAIE DE JOC !!!
1
0
De aia stam de o luna in casa, ca sa zburdam aiurea in noaptea de Inviere? Sa vedeti ce vaznzoleala va fi in noaptea aia... Tot sacrificiul de pana acum se duce pe apa sambetei. Vela e pur si simplu imbecil...
13
2
izeria mai mare nu am vazut! politia da lumina, jandarmeria da pasca, pompierii aghiasma etc, totul pentru voturi! imi e scarba
17
0
mai duceti va dracu cu lumina cu politia cu guvernu cu sefii la lume cu toate cacaturile inventate.MAI DUCETI VA DRACU CU TOTII..
10
0
manastirile!!!puneti sclavii aia la munca!!!
8
1
Ce prostie, pai si asa iau contact oamenii intre ei, ce sa spun se murea un an fara lumina, daca esti credincios lumina o ai in suflet, nu pe o lumanare, e aproape echivalent cu dusu la biserica, cica 2-3 locatari, stai sa vezi cand or da navala babele sa vezi atunci.
23
2
Vela ne anunta ca melitienii si cu jandarmeritele dupa ce se scarpina la... vor pune mana sa ajute popii. Pai daca se infecteaza populatia de la mainile cu manusi infectate ale melitienilor si jandarmeritelor?!
17
2
Vela a anuntat ca va trimite merkel cate un sparanghel la fiecare client de supermarket. Sa vedeti ce vanzare o sa faca merkel in Romania cu toate legumele si fructele aduse pentru sclavetii lui johannis care nu sunt lasati sa si le cultive singuri. Amenda si alegeri anticipate vrea johannis pentru romani. Si sa-i plateasca mancarea merkelikai.
16
2
ce porcarie .biserica isi demonstreaza puterea iar politicienii neputinta Tara de CACAT
23
3
PNL muianis velicu si arahatul au comis greseala vietii lor ! Trebuia sa dea liber de Paste si de Pastele blajinilor, sa elimine intervalul orar pentru pensionari si absurditatile astea cu declaratii pe propria raspundere atlfel zis sa trateze cetatenii ca pe niste adulti responsabili nu ca pe niste copii inapoiati sau ca niste primitivi violenti cum este personalul MAI si al celorlalte structuri de represiune! Mda... e timpul sa scoatem artileria grea. De a cui frica stiu bolsevicii politruci? De cea a ambasadelor!
19
6
Multa mooie pentru istericosi si capetele de creta!
15
4
Multumim Patriarhului si ministrului pt protocolul semnat
0
25
gata e liber sa punem bomboana pe coliva romaneasca , sa vezi balamucu naibiii ,Amin , nu s au lasatt popiiicu una cu doua au fortat nota , Amin sa si asume !!!
16
2
Angajatii Mai par in general niste impostori infractori. Precum pare seful lor. Nu vad camioane cu lemn furat dar il vad pe bunicu ca a iesit sa ia paine la alta ora decat cea din ordonanta si ii da amenda 5 mii lei. Muie MAI
21
4
n-am vazut in viata mea ceva mai penibil decat militianul asta spalator de dosuri prea-fericite.
31
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272