REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
13.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Vela anunţă că va merge „cu toată dragostea“ la audieri în Comisia de apărare din Camera Deputaţilor

Vela anunţă că va merge „cu toată dragostea“ la audieri în Comisia de apărare din Camera Deputaţilor

Replica API 1 mai 2020 | 00:00 988

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat că se va prezenta în faţa Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Camera Deputaţilor pentru a fi audiat pe tema plecării românilor la cules sparanghel în Germania.

Marcel Vela

Vela a declarat, într-o emisiune la postul de televiziune Realitatea Plus, că "la acel eveniment, Ministerul Afacerilor Interne nu a avut nicio problemă pe care ar putea să şi-o reproşeze", menţionând că nu va fi în situaţia de ministru al Afacerilor Interne "care secretizează vreun raport în acest minister".

"Mă bucur foarte mult că sunt invitat la comisia din Camera Deputaţilor, Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională. Eu, ca senator, chiar am fost preşedintele comisiei similare din Senat şi eu am invitat foarte mulţi demnitari la momentele respective. Unii chiar au refuzat să vină şi eu, ajungând în această poziţie de ministru al Afacerilor Interne, invitat de parlamentari, voi da curs cu toată dragostea acestei invitaţii, pentru că eu consider că doar un dialog constructiv poate fi benefic pentru orice decizie pe care o vom lua în continuare", a afirmat Vela, potrivit Agerpres.

Audierea ministrului Vela în Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Camera Deputaţilor va avea loc pe 6 mai.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai oameni buni am ajuns VREMURILE cand NI SE DA LA MUIE dar nu oricum ci CU TOATA DRAGOSTEA!! DUMNEZEU SA NE OCROTEASCA si SA NE AIBA IN PAZA SA!!
0
0
sa-l ia si pe arahat cu el sa fie sedinta mai concisa,muie iohanis,muie penele
0
0
Ar trebui sa il bage cu toata dragostea la bulau.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212